HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Kärpät vei pisteet Nordikselta

IFK-Kärpät 4-6 (2-3, 1-2, 1-1)

Nordiksella nähtiin perjantai-iltana maalijuhlat, mutta IFK:ta useammin pääsi juhlimaan vierasjoukkue Kärpät. Joukkueet tekivät kovaan tahtiin maaleja heti alusta lähtien, mutta Kärpät lähti kotiin kolme pinnaa rikkaampana ja nousi sarjataulukossa IFK:n rinnalle 65 pisteeseen.

IFK siirtyi avauserässä 1-0- ja 2-1-johtoon Miro Heiskasenja Roope Hintzin maaleilla, mutta Kärpät nousi kahdesti tasoihin ja erän puolivälissä vielä johtoon. Toisessa erässä IFK:n Joonas Rask teki ylivoimalla tasoituksen, mutta Kärpät iski sen jälkeen vielä kahdesti. Mikko Lehtonen vei vieraat 4-3-johtoon ja Ville Leskinen iski Kärpät kahden maalin karkumatkalle.

Päätöserässä IFK pisti pystyyn kovan taistelun ja kippari Arttu Luttinen kavensi ajassa 44.41, mutta sitä lähemmäs ei hyvistä paikoista huolimatta päästy. Kärpät teki lopussa tyhjiin numeroiksi 4-6.

IFK julkisti ottelun ensimmäisessä erässä Nordiksen katsojille puolustaja Joe Finleyn kaksivuotisen jatkosopimuksen.