HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

IFK:lle tappio kotiavauksessa – EV Zug vie lohkovoiton

IFK-EV Zug 1-4 (0-0, 0-2, 1-2)

Sveitsiläinen EV Zug otti selkeän voiton Nordiksella perjantai-iltana ja on hyvin lähellä CHL:n G-lohkon voittoa. EV Zug on ottanut yhdeksän pistettä kolmesta pelaamastaan ottelusta, kun IFK on kahden ottelun jälkeen edelleen nollilla. CHL:ssä kolmen joukkueen alkulohkosta kaksi joukkuetta etenee pudotuspeleihin.

Avauserä oli tasainen, mutta vierasjoukkue meni heti toisen erän alussa johtoon Carl Klingbergin osumalla ja erän lopulla Jarkko Immonen kasvatti johdon kahteen maaliin. IFK ei saanut oikein missään vaiheessa saanut konettaan kunnolla käyntiin ja vaikka Teemu Eronen kavensi kolmannen erän alussa 1-2:een, EV Zug piti ohjia käsissään. Lino Martschini teki pian Erosen maalin jälkeen numeroiksi 1-3 ja Immonen teki loppunumerot viisi sekuntia ennen loppua.

IFK:lla on jäljellä kaksi ottelua lohkovaiheessa, jotka pelataan ensi viikonloppuna. IFK pelaa perjantaina vieraissa Esbjerg Energya vastaan ja sunnuntaina tanskalaisjoukkue saapuu Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Mikäli Esbjerg Energy ei ota viimeisistä peleistään kolmea voittoa muhkealla maalierolla, EV Zug ottaa lohkovoiton. Sillä se varmistaa, että ensimmäisen pudotuspelikierroksen vastustaja on omassa lohkossaan kakkoseksi tullut joukkue.