live
0-0

Runkosarja huipentuu tänään Nordiksella

IFK-Ässät tänään kello 18.30.

Jos jotain, niin ainakin tämän kauden runkosarja on ollut IFK:n osalta värikäs. Syyskausi sujui erittäin hyvin ja vielä tammikuun alussa joukkue piipahti sarjataulukon kärjessä. Jälkimmäinen puolisko on sitten ollut hieman toisenlaista meininkiä ja joukkue joutuu hakemaan vauhtia ensi viikonloppuna alkavalta pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta.

Sitä ennen on kuitenkin edessä yksi ponnistus, sillä tänään Nordikselle saapuu vieraaksi Ässät, joka on toinen IFK:n mahdollisista vastustajista lauantaina alkavissa pudotuspeleissä. IFK:n sijoitus on vielä auki, kuten sekin, pääseekö joukkue aloittamaan playoffit kotikaukalossa vai vieraissa. Yksi pistekin tämän illan matsista riittää siihen, että Nordiksella pelataan lauantaina. Toinen mahdollinen vastustaja on Ilves, joka on kolme pistettä Ässiä perässä ennen viimeistä ottelukierrosta.

IFK ja Ässät ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja voitot ovat 2-2. IFK oli parempi lukemin 3-0 Nordiksella syyskuussa ja lokakuun lopussa joukkue kuittasi vierasvoiton Porista numeroin 5-1. Sen jälkeen on tullut kaksi tappiota: ensin marraskuussa Ässät voitti kotonaan 3-2 ja helmikuussa numeroin 4-2.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 13.

Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset