live
0-0

IFK:lle kirvelevä tappio Vaasassa

Sport-IFK 2-1 (0-0, 2-0, 0-1)

Vieraspelimatkasta Vaasaan tuli hukkareissu, kun IFK ei pelillisestä dominoinnista huolimatta onnistunut maalinteossa kuin kerran. IFK vei ottelun laukaukset hurjin lukemin 82-27. Maalivahtien torjunnat menivät 45-19 Sport ensin mainittuna, mutta niillä tilastoilla ei loppusummerin soidessa ollut merkitystä. Kolme pinnaa jäi Vaasaan maalein 2-1.

IFK vei peliä aivan miten tahtoi ensimmäiset 30 minuuttia. Maalinteosta puuttui kuitenkin ripaus päättäväisyyttä, eikä hyvästäkään mestoista saatu maalia aikaan. Samaan aikaan Sportin veskari Hannu Toivonen toki pelasi hyvän matsin. Reilun 33 minuutin kohdalla Sportin hyökkääjä Charles Bertrand pääsi iskemään kotijoukkueen avausmaalin ja sama mies oli asialla ajassa 38.58, joten toiselle erätauolle mentiin numeroissa 2-0.

Kolmannen erän alussa IFK pääsi ylivoimalle ja Juuso Puustinen pääsi sen aikana hyödyntämään Sportin puolustajien ja Toivosen nukahduksen ja toi IFK:n maalin päähän. Sen enempää maaleja ei matsissa kuitenkaan nähty, vaikka IFK laukoi päätöserässä 27 kertaa, joista 15 maalia kohti.

IFK pelaa seuraavan kerran perjantaina, jolloin Nordikselle saapuu vieraaksi Rauman Lukko. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.