live
0-0

CHL jatkuu tiistaina – vastassa Ruotsin kärkijengi

IFK-Frölunda tiistaina Nordiksella kello 18.30.

CHL-pelit pyörähtävät jälleen käyntiin ja vastus sen kuin kovenee. IFK kohtaa tiistai-iltana Nordiksella puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Frölundan, joka on Ruotsin liigan SHL:n kärkijoukkueita.

IFK pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä sairaslista on viime viikkoina lyhentynyt merkittävästi. Liigassa IFK on voittanut kuudesta viime pelistään viisi. Frölundan saldo kuudesta pelistä on yhtä hyvä.

Frölunda suorastaan tulvii maajoukkuetason pelaajia. EHT-turnauksissa, MM-kisoissa ja olympialaisissa pelanneita pelaajia on yhdeksän ja 20-vuotiaiden maajoukkueessa viime kausilla pelanneita pelaajia on seitsemän. Vastassa on siis todellinen huippuryhmä. Joukkueen legendaosastoon kuuluvat hyökkääjät Joel Lundqvist ja Magnus Kahnberg ja kirkkaimpiin nuoriin tähtiin mm. Max Görtz ja Mattias Janmark-Nylén. Artturi Lehkonen siirtyi täksi kaudeksi Frölundaan.

Kiekko putoaa jäähän Nordiksella kello 18.30. Lippuja matsiin myy Lippupalvelu.

IFK:n kausikortit eivät ole voimassa CHL-otteluissa. Kausikorttilaiset voivat ostaa pääsylippuja etuhintaan, joka on 11,50 euroa, sisältäen Lippupalvelun toimitusmaksun. Muille liput maksavat 17,50 euroa. Kausikorttilaiset voivat ostaa etuhintaisia lippuja kausikorttiaan näyttämällä Lippupalvelun myyntipisteistä tai Jäähallin myyntipisteestä, joka aukeaa ottelupäivänä kello 16.30.

Näin ratkeaa jatkopaikka CHL:n pudotuspeleissä

CHL:n pudotuspeleissä jatkoon menijä ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksen perusteella. Siis enemmän maaleja kahdessa ottelussa tehnyt joukkue jatkaa puolivälieriin.
Se tarkoittaa, että tiistai-illan IFK-Frölunda-ottelussa ei pelata jatkoaikaa, vaikka peli olisi 60 minuutin jälkeen tasan. Toisessa osaottelussa mennään jatkoajalle, mikäli yhteismaalit ovat 60 minuutin jälkeen tasan. Jos maalia ei 10 minuutin pituisella jatkoajalla synny, voittaja ratkaistaan voittomaalikilpailussa.

Näytä kaikki uutiset