logologo
HIFKÄssät
ke 22.01.2020 klo 18:30

IFK:lle täysi pistepotti CHL-avauksesta

IFK-SC Bern 3-1 (2-0, 0-0, 1-1)

Evakkoareenalla nähtiin matsin alussa Punainen kymppi, kun IFK löi heti kättelyssä vierasjoukkueen kanveesiin. IFK vei peliä SC Berniä vastaan selkeästi ja meni reilussa seitsemässä minuutissa 2-0-johtoon. Matsi pelattiin perjantai-iltana Espoon Barona Areenalla.

CHL-kauden avausmaalin teki Corey Elkins vanhanaikaisella kolmen minuutin pelin jälkeen ja Lauri Taipalus ampui stadilaiset kahden maalin johtoon ajassa 7.46.

Toinen erä oli pahasti jäähyjen rikkoma, eikä maaleja nähty. Hallin jää oli kesäterässä, eikä syöttöpelistä ylivoimalla tullut juuri mitään. Pelin hallinta pysyi kuitenkin IFK:lla toisessakin erässä, eivätkä Bernin tähtipelaajat saaneet kaukalossa juuri mitään aikaan. SC Bern on yksi Euroopan suurimmista seurajoukkueista kaikilla mittareilla, mutta se ei tänään kentällä näkynyt.

Kolmannessa erässä Bern sai otetta pelistä, kun kapealla miehistöllä pelanneen IFK:n luistin alkoi snadisti painaa. Kavennusmaali syntyi ajassa 47.06 ja senkin jälkeen oli pari täpärää tilannetta, mutta Ville Husso oli IFK:n maalilla kuin muuri. Kuusi sekuntia ennen loppua Tomas Zaborsky duunasi kauden ensimmäisen maalinsa tyhjiin ja IFK kuittasi kolme pinnaa 3-1-voitolla.

Ottelun tilastot

CHL-kausi saatiin nyt polkaistua käyntiin ja pelit jatkuvat viikon päästä perjantaina. Tuolloin IFK kohtaa vieraissa SC Bernin. Ensi viikon sunnuntaina edessä on vieraspeli Linköping HC:ta vastaan. Käy katsomassa Linköpingin ja SC Bernin esittelyvideot CHL:n Videocenteristä.

Seuraavan kerran pelataan kotona torstaina 3.9. ja silloin on edessä kauden ensimmäinen matsi IFK:n kotiluolassa Nordiksella. Vastassa on tuolloin Linköping HC. Luvassa on erittäin jännä matsi, joten osta lippusi matsiin Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset