logologo
HIFKJukurit
ke 27.09.2023 klo 18:30

IFK:n ykkösketju viime kevään kokoonpanossa

IFK-Linköping HC tänään Nordiksella kello 18.30.

Teemu Ramstedt johtaa tämän illan CHL-matsissa IFK:n ykkösketjua ja hänen laitahyökkääjinään pelaavat Tomas Zaborsky ja Joonas Rask. Ketju on siis samassa muodossa kuin viime kevään pudotuspeleissä. Tuolloin ketju teki kahdeksassa ottelussa kymmenen maalia ja yhteensä tehopisteet 10+13=23.

IFK tarvitsee pisteitä CHL:n lohkovaiheen viimeisestä ottelustaan päästäkseen jatkopeleihin. Vastassa on lohkoa johtava Linköping HC, joka voitti IFK:n viime sunnuntaina kotonaan numeroin 2-0. Jatkoon menee kaksi joukkuetta ja lohkon kolmas joukkue SC Bern vaanii pisteen päässä IFK:sta.

Lippuja illan otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

IFK joutuu matsiin snadisti heikentyneenä, sillä puolustuksesta on sivussa sairastumisen takia Tommi Taimi. Muuten kehissä ovat samat äijät kuin viime viikonlopun matsissa. Maalilla pelaa Ville Husso.

TILANNE LOHKOSSA

Linköping HC:lla on kahdesta ottelusta 5 pistettä, maaliero +3
IFK:lla kolmesta ottelusta 4 pistettä, maaliero -1
SC Bernillä kolmesta ottelusta 3 pistettä, maaliero -2

Tasapisteissä jatkoon menijä ratkeaa keskinäisten ottelujen pisteillä tai niiden ollessa tasan keskinäisten ottelujen maalierolla.

IFK:n pelaajia voit tavata ennen ottelua Jäähallin pääsisäänkäynnin luona kello 17.15.

ISTUMAPAIKAT

Ottelussa on numeroidut paikat ja lipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, IFK:n Fan Clubin jäsenille, lapsille (7-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä, Helsingin Jäähallin lipunmyyntipisteestä tai HIFK Shopista kausikorttia, jäsenkorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu.

Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista. Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua.

Niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, ohjataan seuraamaan ottelua alakatsomosta. Hallissa on opastus kausikorttilaisille.

Ottelua voit seurata MTV Sport 1 -kanavalta.

Otteluseuranta löytyy CHL:n nettisivuilta.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 62 Robert Leino – 28 Jasse Ikonen
27 Henri Tamminen – 45 Muuli – 12 Miro Saarelainen
38 Panu Mieho

Puolustajat

56 Lauri Taipalus – 8 Daniel Grillfors (A)
36 Joonas Järvinen – 2 Matt Generous
18 Yohann Auvitu – 43 Miihkali Teppo
6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset