logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Jatkopaikka pelissä: IFK tarvitsee pisteitä illan matsista

IFK-Linköping HC tänään Nordiksella kello 18.30.

IFK:lla on tänään edessään CHL:n lohkovaiheen viimeinen ottelu. Vastus on kovimmasta päästä, sillä Linköping HC on yksi Ruotsin SHL-liigan kärkipään joukkueita – kolmella viime kaudella joukkue on yltänyt välieriin. Tasosta saatiin hyvä näyte viime sunnuntaina, kun Linköping voitti IFK:n kotonaan numeroin 2-0.

Lippuja illan matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

CHL:n A-lohko tiedettiin etukäteen kovatasoisimmaksi koko sarjassa. Kahdesta jatkopaikasta taistelee IFK:n ja Linköping HC:n kanssa sveitsiläinen jättiseura SC Bern. Kaikki on ennen päätösviikonloppua vielä auki, sillä mikään joukkue ei ole varmistanut paikkaansa jatkossa. SC Bern ja Linköping HC kohtaavat lauantaina lohkon päätösmatsissa.

IFK:n pelaajia voit tavata ennen ottelua Jäähallin pääsisäänkäynnin luona kello 17.15.

TILANNE A-LOHKOSSA

Linköping HC:lla on kahdesta ottelusta 5 pistettä, maaliero +3
IFK:lla kolmesta ottelusta 4 pistettä, maaliero -1
SC Bernillä kolmesta ottelusta 3 pistettä, maaliero -2

Tasapisteissä jatkoon menijä ratkeaa keskinäisten ottelujen pisteillä tai niiden ollessa tasan keskinäisten ottelujen maalierolla.

ISTUMAPAIKAT

Ottelussa on numeroidut paikat ja lipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, IFK:n Fan Clubin jäsenille, lapsille (7-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä, Helsingin Jäähallin lipunmyyntipisteestä tai HIFK Shopista kausikorttia, jäsenkorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu. Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista. Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua.

Niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, ohjataan seuraamaan ottelua alakatsomosta. Hallissa on opastus kausikorttilaisille.

Ottelua voit seurata MTV Sport 1 -kanavalta.

Otteluseuranta löytyy CHL:n nettisivuilta.

Näytä kaikki uutiset