logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

Nordiksen ovet aukeavat torstaina – pelissä CHL:n jatkopaikka

Tule ajoissa mestoille - IFK:n pelaajia on tavattavissa ennen matsia.

Nordiksen kiekkokausi alkaa torstaina ja edessä on heti huippumatsi oheistapahtumineen. IFK kohtaa Linköping HC:n ja panoksena on jatkopaikka CHL:ssä. IFK tarvitsee ottelusta pisteitä, sillä viime viikon kahden matsin vieraspelikiertue tuotti vain yhden pisteen. Kolmen joukkueen alkulohkosta kaksi jengiä menee jatkoon ja SC Bern on IFK:ta pisteen perässä. Linköping HC johtaa lohkoa viidellä pisteellään, IFK:lla on neljä ja Bernillä kolme.

IFK pelasi vieraissa Linköpingiä vastaan sunnuntaina ja silloin ruotsalaisjoukkue oli parempi numeroin 2-0. Linköping on yksi Ruotsin sarjan kestomenestyjistä ja huippujoukkue kaikilla mittareilla. Lue lisää joukkueesta täältä.

Lippuja otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

IFK:n pelaajia voit tavata ennen ottelua Jäähallin pääsisäänkäynnin luona kello 17.15.

ISTUMAPAIKAT

Ottelussa on numeroidut paikat ja lipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, IFK:n Fan Clubin jäsenille, lapsille (7-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä, Helsingin Jäähallin lipunmyyntipisteestä tai HIFK Shopista kausikorttia, jäsenkorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu. Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista. Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua.

Niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, ohjataan seuraamaan ottelua alakatsomosta. Hallissa on opastus kausikorttilaisille.

Tervetuloa matsiin. Skulataan Stadille!

Näytä kaikki uutiset