logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Juhlailta Kaisaniemessä – tässä IFK:n kokoonpano

play

IFK-Kärpät tänään Kaisaniemessä kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano ja ottelun ennakkofiilikset Gigantti Ottelustudiosta.

IFK ja Kärpät kohtaavat tänään Kaisaniemessä. Ulkoilmaottelussa juhlitaan Helsingin IFK:n 120-vuotista historiaa ja Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Lippuja on vielä saatavilla. Osta liput Ticketmasterista.

IFK pyytää kaikkia katsojia saapumaan paikalle hyvissä ajoin ja suosittelee julkisilla kulkuneuvoilla liikkumista. Ohjeet tapahtumaan saapumiseen ja alueella liikkumiseen löytyvät tästä linkistä.

Sisäänkäynti A-katsomoon on pohjoisportin eli Kaisaniemenrannan kautta. Sisäänkäynti B-katsomoon on eteläporteista Puutarhakadun puolelta.

Katso ottelun ennakkofiilikset videolta.

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Haloo Helsinki! soittaa alkulämmittelyiden jälkeen live-keikan ja virittää yleisön hyvään fiilikseen. Paula Vesala esittää Finlandia-hymnin ennen ottelun alkua.

Tervetuloa viihtymään upealle Helsinki Ice Challengen jääareenalle ja juhlimaan IFK:n 120-vuotista historiaa!

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

37 Niklas Bäckström
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 32 Lennart Petrell (C)
86 Erik Thorell – 82 Jarkko Malinen – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
72 Patrik Carlsson – 12 Juhani Tyrväinen – 15 Vili Sopanen
21 Mika Partanen – 28 Jerry Ahtola – 51 Juha Jääskä

Puolustajat

41 Miro Heiskanen – 8 Ville Varakas (A)
11 Saku Salmela – 4 Oliwer Kaski
47 Juuso Salmi – 24 Ryan O’Connor
44 Elias Ulander

Loukkaantuneet/sairastuneet: Kevin Lankinen, Teemu Eronen, Joe Finley, Miihkali Teppo, Panu Mieho, Lauri Kulmala, Henri Tamminen, Joonas Rask

IFK-Kärpät tänään kello 18.30 Kaisaniemessä

Osta liput matsiin

Muistathan, että kausikortilla ei pääse sisään tapahtuma-alueelle. Kausikorttilaisille on postitettu pääsylippu otteluun. Muista siis ottaa lippu mukaan.

Tapahtuman sujuvuuden nimissä IFK suosittelee saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä ja hyvissä ajoin. Tapahtuma-alueelle saavuttaessa kaikille tehdään turvatarkastus ja katsomoiden tasainen täyttäminen onnistuu parhaiten, kun ihmiset siirtyvät kaukalon äärelle ajoissa.

Toimitaan fiksusti, niin kaikki pääsevät nauttimaan IFK:n 120-vuotisjuhlapelistä!

Näytä kaikki uutiset