logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: TPS:n vahvuudet tiedossa – katso IFK:n kokoonpano

play

IFK-TPS tänään kello 18.30. Katso Gigantti Ottelustudio ja IFK:n kokoonpano illan matsiin.

IFK saa tänään vieraita Turusta, kun TPS saapuu Nordikselle. IFK tavoittelee illan ottelussa jo 11. peräkkäistä kotivoittoaan. Osta liput kello 18.30 käynnistyvään matsiin Ticketmasterista.

Neljän ottelun voittoputkessa kulkeva IFK on voittanut kymmenen kotiottelua peräkkäin. Tänään Nordiksella ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraileva TPS on sarjataulukossa toisena. IFK voitti joukkueiden kauden ensimmäisen lokakuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 5-2. Ottelun hahmo oli tehot 1+3 merkkauttanut IFK-hyökkääjä Patrik Carlsson.

IFK:n kokoonpanossa on muutama muutos verrattuna keskiviikkona pelattuun Ilves-otteluun. Thomas Nykopp nousee ykkösketjun sentteriksi ja Jarkko Malinen hyppää kakkosketjuun Erik Thorellin ja Juha-Pekka Haatajan keskelle. Patrik Carlsson pelaa tänään Juhani Tyrväisen ja Vili Sopasen hyökkäysketjussa. Mika Partanen muodostaa IFK:n nelosketjun Jerry Ahtolan ja Micke Åstenin kanssa.

Myös puolustajapareja on laitettu uusiksi. Elias Ulander aloittaa ottelun seitsemäntenä puolustajana ja Atte Engren jatkaa IFK:n maalilla.

IFK-kapteeni Lennart Petrellillä on tänään mahdollisuus nousta sadan liigamaalin kerhoon. Lennu on ennen tätä iltaa tehnyt liigaurallaan 99 maalia.

Katso ottelun ennakkospekuloinnit Gigantti Ottelustudiosta. Kattavan matsiennakon voit lukea tästä. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30 ja liput saat Ticketmasterista.

Maalivahdit

53 Atte Engren
37 Niklas Bäckström (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 82 Jarkko Malinen – 27 Juha-Pekka Haataja
72 Patrik Carlsson – 12 Juhani Tyrväinen – 15 Vili Sopanen
21 Mika Partanen – 28 Jerry Ahtola – 45 Micke Åsten

Puolustajat

41 Miro Heiskanen – 8 Ville Varakas (A)
11 Saku Salmela – 4 Oliwer Kaski
47 Juuso Salmi – 24 Ryan O’Connor
44 Elias Ulander

Loukkaantuneet/sairastuneet: Kevin Lankinen, Teemu Eronen, Joe Finley, Miihkali Teppo, Panu Mieho, Lauri Kulmala, Henri Tamminen

IFK-TPS tänään kello 18.30 Nordiksella

Osta liput matsiin Ticketmasterista. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kello 16.30 ja Nordiksen ovet tuntia ennen ottelua. Suosittelemme julkisen liikenteen hyödyntämistä. Saavu hallille ajoissa ja varaudu turvatarkastuksiin.

Näytä kaikki uutiset