logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Tässä vaiheessa harjoittelulla ei tehdä enää eroja

play

IFK-Lukko tänään kello 18:30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa olympiatauon jälkeen, kun sarjataulukossa kahdeksantena oleva Rauman Lukko saapuu Nordikselle. Ottelu on joukkueiden neljäs ja viimeinen kohtaaminen tämän kauden runkosarjassa. Kattavan matsiennakon pääset lukemaan tästä.

IFK on sarjataulukossa viidentenä, kun runkosarjaa on pelaamatta kuusi ottelua. Joukkueen tavoite jäljellä oleviin otteluihin on saavuttaa pudotuspeleihin kotietu eli sijoittua neljän parhaan joukkoon. Yhden ottelun enemmän pelannut JYP on tällä hetkellä neljäntenä seitsemän pistettä IFK:ta edellä.

Gigantti Ottelustudiossa vierailee tänään IFK:n apuvalmentaja Jarno Pikkarainen, joka kertoo joukkueen tuoreet kuulumiset.

Osta liput illan matsiin Ticketmasterista ja tule kannustamaan IFK voittoon! Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30 ja Nordiksen ovet tuntia ennen ottelua.

IFK pelaa tällä viikolla yhteensä kolme ottelua. Tänään pelattavan Lukko-ottelun lisäksi joukkue kohtaa viikonlopun tuplapeleissä runkosarjavoittonsa tiistaina varmistaneen Kärpät. Perjantaina pelataan Nordiksella ja lauantaina Oulussa. Liput perjantain IFK-Kärpät -matsiin saat Ticketmasterista.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 38 Panu Mieho – 27 Juha-Pekka Haataja
72 Patrik Carlsson – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
18 Teemu Tallberg – 28 Jerry Ahtola – 45 Micke Åsten

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 2 Markus Kankaanperä
8 Ville Varakas (A) – 41 Miro Heiskanen
11 Saku Salmela – 24 Ryan O’Connor
47 Juuso Salmi

Osta liput IFK-Lukko -matsiin

Näytä kaikki uutiset