logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Jatkuuko voittoputki Nordiksella?

play

IFK–HPK klo 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK luistelee tänään vihdoin kotiyleisönsä eteen Nordiksella. Vastassa on HPK, joka otti eilen Hämeenlinnassa 4–2-voiton Ässistä. Joukkueet lähtevät illan otteluun tasapisteissä – molemmilla on kuusi pistettä kolmesta pelatusta ottelusta.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Katso matsin ennakkospekuloinnit Gigantti Ottelustudiosta.

IFK on voittanut kaikki tämän kauden kolme liigaotteluaan jatkoajalla. Ratkaisumaalit matseissa ovat laukoneet Joonas Rask kahdesti ja Liigan pistepörssin johtaja Iikka Kangasniemi Mikkelissä Jukureita vastaan.

Ketjukoostumuksia ollaan haettu pienillä muutoksilla. Henrik Koiviston loukkaannuttua edellisessä Sport-pelissä siirtyy Micke Åsten nelosketjun keskelle ja Ilmari Pitkänen nostetaan pelaavaan kokoonpanoon.


IFK:N KOKOONPANO 

Maalivahdit 

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu  (varalla) 

Hyökkääjät 

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
14 Teemu Engberg  – 19 Juho Keränen – 32 Lennart Petrell
81 Lucas Lessio – 45 Micke Åsten – 37 Ilmari Pitkänen

Puolustajat 

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 34 Aleksi Laakso
2 Markus Kankaanperä

 

Loukkaantuneet: Thomas Nykopp (1 vk), Juha Jääskä (3-5 vk), Joe Finley (paluuajankohta avoin), Henrik Koivisto (paluuajankohta avoin)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset