logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Anton Lundell palaa kaukaloon – Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

HPK–HIFK klo 17:00.

HIFK:n dösä suuntaa tänään 100 kilometriä pohjoiseen, kun stadilaiset haastavat HPK:n Hämeenlinnassa alkuillan koitoksessa.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti aiemmin kauden 2019-2020 aikana ja HIFK on voittanut matseista kaksi. Keskinäiset pisteet ovat jakautuneet 5-4 illan vierasjoukkueen hyväksi.

Lundell palaa kokoonpanoon

HIFK:n sentteriosastoon tulee lisää leveyttä, kun 18-vuotias Anton Lundell on jälleen täydessä iskussa. Lundell on toipunut marraskuun lopussa tulleesta loukkaantumisestaan ja on tänään stadilaisten kokoonpanossa. Toisen polven HIFK:n liigakiekkoilija on treenannut tämän viikon täysipainoisesti joukkueen mukana.

Tehot 6+6 tällä kaudella pelaamassaan 20 matsissa saalistanut Lundell saa laidoilleen Michael Keräsen ja Iikka Kangasniemen.

Stadilaisten maalilla torjuntavuorossa on Frans Tuohimaa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
71 Michael Keränen – 15 Anton Lundell – 4 Iikka Kangasniemi
18 Teemu Tallberg – 45 Micke Åsten – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 34 Aleksi Laakso
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Lennart Petrell (2-3 viikkoa), Juha Jääskä (5 viikkoa), Mikko Kousa (2 viikkoa), Markus Kankaanperä (day-to-day)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset