logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK:lle tappio Hämeenlinnassa – seuraava matsi perjantaina

HPK-IFK 3-2 (1-0, 2-1, 0-1)

Matsin ensimmäinen puolisko oli IFK:lle tahmea HPK:n vieraana. Koneet lähtivät käyntiin vasta ottelun puolivälissä, mutta siinä vaiheessa kotijoukkue oli karannut jo kolmen maalin päähän.

Avauserässä IFK:n luistin liikkui kohtuullisesti, mutta erän ainoan maalin iski HPK – alivoimalla. Marek Viedensky pääsi erän viimeisellä minuutilla yksin läpi ja vei HPK:n johtoon.

Toisessa erässä HPK teki pikatahtiin kaksi maalia. Juuso Puustinen avasi IFK:n maalihanat ajassa 28.14 Sami Blomqvistin ja Julius Nyqvistin syötöistä ja IFK sai pelin rullaamaan. Toisen erän lopulla IFK pääsi kahdesti ylivoimalle, mutta erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-1-johdossa.

Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Robert Leino ampui ylivoimalla Lauri Taipaluksen syötöstä IFK:n maalin päähän. Koko erä oli IFK:n kovaa takaa-ajoa, mutta enempää maaleja ei nähty. Kevin Lankinen torjui ottelussa 25 kertaa.

Katso maalikooste alla olevasta linkistä.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran pelataan perjantaina, kun Nordikselle saapui vieraaksi Blues. Flabat matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset