live
0-0

Sarjaykköset tänään vastakkain Nordiksella

IFK-JYP alkaen kello 17.00.

IFK:n vieraaksi saapuu tänään JYP, joka joutui myös eilen paiskimaan töitä täydet 65 peliminuuttia ja rankkarikisa päälle. IFK kohtasi vieraissa SaiPan ja kahden pinnan voitto lohkesi Kevin Lankisen huippupelin ja Juuso Puustisen maalijyvän ansiosta numeroin 2-1. Lankinen torjui 34 kutia ja Puustinen teki IFK:n avausmaalin ensimmäisessä erässä ja voittomaalin rankkarikisassa. JYP kohtasi kotonaan Lukon ja ratkaisu syntyi voittomaalikisassa.

Tilanne sarjataulukossa on mielenkiintoinen. IFK on sijalla viisi ja JYP johtaa, kun lasketaan joukkueiden pistemäärät. Kun lasketaan vertailukelpoinen pistesaldo, eli pisteet per ottelu, kärjessä on IFK. JYPillä on sarjapisteitä 47, mutta IFK on ottanut 1,78 pinnaa per matsi. Stadilaisjoukkue on kuusi pistettä JYPiä perässä, mutta on pelannut neljä ottelua vähemmän. Muihin sarjataulukossa IFK:n yläpuolella oleviin joukkueisiin verrattuna rästipelejä on kolme.

Elisa Lompakko maksutarran käyttäjille popcornit C7-katsomon kohdalla sijaitsevalta pikakassalta hintaan 1 euro. Elisa Lompakko maksutarran voit hakea A-puolen sisäänkäynnin vieressä sijaitsevasta pisteestä tai HIFK Shopin kioskeista Nordiksella.

Matsissa vieraana myös taistelija ja periksiantamattomuuden ilmentymä, punavalkoinen Fight Back -mies Pekka Hyysalo. Pekka on toiminnallaan osoittanut monille, miten periksiantamaton sydän voi viedä vaikeuksissa eteenpäin. Tätä IFK-henkeä ja esimerkkiä näyttäen hän on tiputtamassa myös illan avauskiekkoa.

HUOM! Ole ajoissa hallilla sillä 400 ensimmäiselle Cheerleaderit jakaa DELETE & IFK Special Edition T-paidan.

Ottelussa on tänään mukana myös Perskindol-mies.

Kiekko putoaa jäähän kello 17.00, ole messissä. Flabat matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset