logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Idän jättiläinen saapuu tiistaina Nordikselle

IFK-SaiPa tiistaina Nordiksella kello 18.30. A-aulassa on pelin aikana nähtävänä Jaguarin F1-auto.

IFK:lla on edessä tiukka vajaan kahden viikon rutistus, jonka aikana joukkue pelaa seitsemän matsia. Ensimmäinen matsi on edessä tiistaina, kun SaiPa saapuu IFK:n vieraaksi.

Lippuja otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

IFK:n ja SaiPan väliset matsit ovat olleet viime kausilla mainiota viihdettä. Peleissä on ollut vauhtia, ryminää ja jännitystä. SaiPan tämän kauden pelit ovat sujuneet kaksijakoisesti. Joukkue aloitti erinomaisesti ja nappasi kymmenestä ensimmäisestä pelistään kahdeksan voittoa. Mukana oli IFK:n visiitti Lappeenrantaan, joka päättyi SaiPan 4-1-voittoon. Sittemmin SaiPalla ei ole mennyt niin lujaa, sillä kymmenestä viime matsistaan joukkue on voittanut vain kaksi. Maanantai-iltana joukkue pelasi Oulussa ja hävisi Kärpille 1-3.

Vierasjoukkueen riveissä pelaa koko sarjan parhaimmistoon kuuluva kolmikko. Sam Lofquist tykittää Liigan kovimpia siniviivapommeja, Chad Rau johtaa maalipörssiä ja David McIntyre on ulkomaalaispelaajista pistepörssin neljäs.

IFK:lla on alla vapaa viikonloppu, jota edelsi perjantain kotivoitto KooKoota vastaan. Voitto täksi kaudeksi Liigaan nousseista kouvolalaisista ei tullut iisisti. Tästä kertoo paljon se, että KooKoo on voittanut neljä viidestä viime ottelustaan.

Tiistai-illan otteluisäntä on M Room.

A-aulassa on matsin ajan nähtävillä Jaguarin F1-auto.

M Roomin ja Philipsin yhteisellä pisteellä A-aulassa pääset tuunaamaan oman Movember-lookisi.

Ota mukaan vähän käteistä, sillä hallissa on matsin aikana keräys sotaveteraanien hyväksi.

Näytä kaikki uutiset