live
0-0

IFK jäi telineisiin Oulussa

Kärpät-IFK 5-3 (3-0, 1-1, 1-2)

Vieraspeli Oulussa lähti väärille raiteille heti alussa, kun kotijoukkue Kärpät iski kahteen ja puoleen minuuttiin kaksi maalia. IFK ei paria viimeistä minuuttia lukuun ottamatta saanut peliään kunnolla käyntiin, joten Kärpät vei matsin selkeällä erolla.

Toiseen erään lähdettiin 3-0-lukemissa ja seitsemän minuutin pelin jälkeen IFK sai yhden matsin harvoista valonpilkahduksista. Teemu Ramstedt teki esityön ja Yohann Auvitu ampui kauden kahdeksannen maalinsa. Osuma ei kuitenkaan tuonut isoa piristysruisketta IFK:n peliin, vaan Kärpät jatkoi pelin hallintaa.

Kolmannessa erässä Juuso Puustinen teki kauden 15. osumansa ja kavensi pelin 2-5:een ja pari minuuttia ennen loppua Joonas Rask teki ylivoimalla IFK:n kolmannen maalin. Sen enempää osumia ei pelissä nähty, joten pisteet jäivät Ouluun lukemin 5-3.

IFK:n seuraava matsi on tiistaina, jolloin joukkue matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Nordiksella pelataan seuraavan kerran torstaina, jolloin IFK:n vieraaksi saapuu Ässät.