logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK kohtaa KalPan Sami Kapasen juhlaottelussa

KalPa-IFK tänään kello 18.30.

Niiralan montussa päästään kokemaan tänään huikea ilta, joka alkaa kiekkolegenda Sami Kapasen pelinumeron jäädyttämisellä. KalPan kasvatti ja IFK:ssa kauden 1994-1995 pelannut Kapanen on yksi Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista. Hän lopetti 831 NHL-ottelua ja 402 Liigamatsia sisältäneen pelaajauransa toissakeväänä. KalPassa Kapanen pelasi numerolla 24 ja IFK:ssa numerolla 9.

IFK:lla on kunnia olla KalPan vastustaja tämän illan juhlaottelussa. On varmaa, että molemmat joukkueet laittavat kaiken peliin taistellessaan pisteistä ja tarjotakseen paikalle saapuneille katsojille ja Ruutu+ -palvelun äärellä olevalle yleisölle huikeaa kiekkoviihdettä.

IFK:n "Tour de Bönde" huipentuu tänään Kuopiossa. Matsi on IFK:lle viides peräkkäinen vieraissa ja tulokset ovat toistaiseksi olleet erinomaisia. IFK on voittanut kolme ottelua ja hävinnyt yhden ja senkin jatkoajalla. Eilen joukkue pelasi erittäin hyvätasoisen matsin Jyväskylässä ja nappasi kolme sarjapistettä 3-2-voitolla. Keskiviikkona IFK voitti Kouvolassa KooKoon, joten tänään joukkue jahtaa täydellistä yhdeksän pisteen viikkoa.

Kokoonpanossa on vain kaksi muutosta eiliseen JYP-matsiin verrattuna. Miihkali Teppo on sivussa ja hänen tilallaan pelaa Eemeli Heikkinen. IFK:n maalilla pelaa Kevin Lankinen.

Loukkaantuneina ovat hyökkääjistä Matti Lamberg, Roope Hintz, Robert Leino, Joonas Rask ja Henri Tamminen sekä puolustajista Tommi Taimi ja Miihkali Teppo.

Illan matsia voit seurata Ruutu+ -palvelusta. Ostamalla Ruutu+ -kausikortin tästä linkistä tuet samalla IFK:n junioritoimintaa. Voit kuunnella ottelun selostuksen Radio CItyn taajuudella.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
34 Ville Husso (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen
39 Arttu Luttinen – 46 Teemu Ramstedt – 40 Tomi Tuomisto
45 Micke Åsten – 38 Panu Mieho – 12 Miro Saarelainen

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors
36 Joonas Järvinen – 47 Juuso Salmi
56 Lauri Taipalus – 2 Matt Generous
6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset