logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

IFK suuntaa Kouvolaan – uusia pelaajia kokoonpanossa

KooKoo-IFK tänään kello 18.30.

IFK pelaa tänään Liigamatsin Kouvolassa ensimmäistä kertaa neljännesvuosisataan. Vastustajana on täksi kaudeksi Liigaan noussut KooKoo, joka on aloittanut syksyn erittäin pirteästi. Kouvolassa on odotettavissa hieno kiekkoilta, sillä Lumon Areenalle oli alkuiltapäivästä saatavilla enää muutamia lippuja.

IFK:lta on sivussa paljon pelaajia loukkaantumisten ja sairastumisten takia ja heitä paikkaamaan on nostettu kaksi hyökkääjää. Tomi Tuomisto saapuu lainapestillä Kiekko-Vantaasta ja IFK:n A-nuorista nousee liigajoukkueen kokoonpanoon Juha Jääskä.

Kolleissa tänä syksynä 12 ottelussa tehot 3+7=10 tehnyt 17-vuotias Jääskä on IFK:n kasvatti, ja hän on pelannut tällä kaudella viisi 18-vuotiaiden maaottelua. 25-vuotias Tuomisto on pelannut kaksi viime kautta Mestiksessä noin piste per peli -tahtiin.

– Jääskä painaa erittäin kovalla asenteella hommia ja pelaa vahvasti joukkueelle, taustoittaa IFK:n valmennuspäällikkö ja Kollien apuvalmentaja Ville Peltonen.

KooKoossa on viisi IFK-kannattajalle erittäin tuttua pelaajaa, joista kaksi on tänään kaukalossa. Viime kaudella IFK:n puolustuksessa pelannut Julius Nyqvist,2011 IFK:ssa SM-kultaa voittanut Juha-Pekka Haatajaja talvella 2012 IFK:ssa pelannut Tuomas Huhtanen ovat kehissä. Loukkaantuneena ovat toissa kaudella IFK:ssa pelannut puolustaja Oscar Eklund ja 2011 mestarijoukkueessa pelannut Ari Vallin. Lisäksi joukkueen maalivahti Frederic Cloutier oli viime kaudella kahden matsin ajan lainalla IFK:ssa.

Loukkaantumisten ja sairastumisten takia IFK:n kokoonpanosta ovat tänään sivussa hyökkääjät Roope Hintz, Matti Lamberg, Robert Leino, Jasse Ikonen, Henri Tamminen ja Joonas Rask sekä puolustajat Tommi Taimi ja Miihkali Teppo.

Ottelua voit seurata Ruutu+ -palvelusta. Ostamalla Ruutu+ -kausikortin tuet samalla IFK:n junioritoimintaa. Ottelun selostuksen voit kuunnella Radio Cityn taajuudella 99,4.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 80 Thomas Nykopp – 12 Miro Saarelainen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 46 Teemu Ramstedt – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 38 Panu Mieho – Tomi Tuomisto

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors
36 Joonas Järvinen – 47 Juuso Salmi
56 Lauri Taipalus – 6 Eemeli Heikkinen
2 Matt Generous

Näytä kaikki uutiset