HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

IFK:lle avausvoitto pudotuspeleissä – yleisö tuki mahtavasti

IFK-Ilves 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Pudotuspelien avausottelu oli juuri niin kuuma kuin odotettiin. IFK:n ja Ilveksen pelaajat taistelivat voitosta itseään säästelemättä viimeiseen sekuntiin asti. Laidat ryskyivät alusta loppuun ja Nordiksen yleisö eli upeasti mukana ja kannusti IFK:ta.

Maalittoman avauserän jälkeen IFK pelasi erittäin vahvan toisen erän. Toni Söderholm vei joukkueen ylivoimalla 1-0-johtoon hienon syöttökuvion päätteeksi ajassa 25.02. Tomas Zaborsky lisäsi IFK:n johdon kahteen maaliin ajassa 32.27. Ilves kavensi reilu minuutti myöhemmin, mutta enempää maaleja ei matsissa nähty. Kevin Lankinen torjui IFK:n maalilla 21 laukausta.

Katso IFK-pelaajien matsin jälkeiset haastattelut täältä.

IFK johtaa ottelusarjaa 1-0. Jatkopaikka lohkeaa kahdella voitolla. Seuraava peli on sunnuntaina Tampereella ja tarvittaessa kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan Nordiksella tiistaina.

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Tomas Zaborsky
Ravintola Vespa: Matti Kuparinen