live
0-0

IFK:lle kotitappio huikeassa trillerissä

IFK-JYP 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

Nordiksen lauantai-illasta tuli todellinen jännitysnäytelmä, kun erittäin hyvin matsiin latautuneet IFK ja JYP taistelivat pisteistä. Matsissa riitti vauhtia, kamppailuja, taklauksia, maalipaikkoja ja loistavaa maalivahtipeliä. Kaikkea mitä hyvässä lätkämatsissa pitääkin olla. JYP oli lopulta se, joka maalinteossa onnistui ja pisteet matkasivat Jyväskylään.

IFK oli aavistuksen hallitsevampi jäähyjen rikkomassa avauserässä, mutta maalinteko ei onnistunut. Toisessa erässä peli aaltoili päästä toiseen ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta molemmissa päissä maalivahdit, IFK:n Kevin Lankinen ja JYPin Tuomas Tarkki, pelasivat loistavasti. Kolmannessa erässä IFK painosti lujasti, mutta pari sekuntia Eric Perrinin jäähyn päättymisen jälkeen JYP pääsi vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Henri Auvinen ampui ottelun voittomaalin.

– Ollaan voitettu huonollakin pelillä. Nyt hävittiin hyvällä pelillä, summasi IFK:n kapteeni Toni Söderholm.

IFK joutui peliin siipirikkona, sillä kokoonpanosta puuttui yhdeksän pelaajaa. Sen päälle avauserässä Matti Kuparinen loukkaantui tilanteessa, josta JYPin Miika Lahti sai viiden minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen.

Ottelun tilastot

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Kevin Lankinen
Ravintola Vespa: Thomas Nykopp

Seuraavan kerran IFK pelaa tiistaina, kun joukkue matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Nordiksella pelataan taas perjantaina, kun vieraaksi saapuu Blues. Liput matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset