logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK:LLE MAKEA VOITTO – KATSO MAALIKOOSTE

Blues-IFK 1-6 (0-2, 0-1, 1-3)

IFK oli hyvässä vedossa, kun Liigakausi starttasi perjantai-iltana Espoossa. Stadilaisjoukkue käytti maalipaikkansa tehokkaasti, puolusti tiiviisti ja oli vahva kamppailuissa. Taistelutahdosta kertoo paljon se, että Jasse Ikonen syöksyi kolmannessa erässä 0-5-tilanteessa tulista lämäriä blokkaamaan. Voitto oli IFK:lle ensimmäinen Espoossa lähes kolmeen vuoteen.

Avauserässä Bluesilla oli matsin parhaat hetkensä, mutta IFK kesti erinomaisesti pelanneen Ville Husson johdolla. Juuso Puustinen teki terävän vastahyökkäyksen päätteeksi IFK:n liigakauden avausmaalin ja Tomas Zaborsky ohjasi näyttävien syöttöjen jälkeen IFK:n kahden maalin johtoon.

Toisessa erässä nähtiin illan hienoin maali. Zaborsky, Ramstedt ja Joonas Rask syöttelivät Bluesin puolustuksen sekaisin ja viimeksi mainittu lähes kuljetti kiekon maaliin: 0-3.

Kolmannessa erässä IFK piti kovaa vauhtia yllä ja kävi tasaisin väliajoin napauttelemassa maaleja vastustajan päädyssä. Joukkueen kippari Arttu Luttinen teki IFK:n neljännen maalin ja Rask vei illan toisellaan joukkueen 5-0-johtoon. Blues kavensi vielä lopussa, mutta heti perään Jasse Ikonen teki loppunumeroiksi 6-1.

Stadille siis makoisa voitto Espoosta, mutta seuraava haaste on edessä jo lauantaina. Silloin pelataan Nordiksella ja vastassa on yksi sarjan parhaimmistoon ennakkoarvioissa sijoitettu Rauman Lukko.

Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta. IFK järjestää ennen matsia Tapahtumatorin Nordiksen etupihalla, alkaen kello 15.00.

Blues-IFK-matsin tilastot.

Näytä kaikki uutiset