logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

IFK:lle niukka tappio ekassa puolivälierässä

Tappara-IFK 4-3 (1-0, 1-1, 2-2)

Puolivälierien ensimmäinen matsi oli juuri niin tiukka kuin oli odotettavissa. Tappara oli terävä erien aluissa ja teki maalin kolme kertaa avausminuuttien aikana. IFK:n tehokkain oli ottelussa Teemu Ramstedt, joka teki kaksi maalia. Kevin Lankinen IFK:n maalilla torjui 31 laukausta.

Kotijoukkue oli kuskin paikalla kaksi erää, mutta kolmannessa erässä IFK sai hyvän vaihteen silmään ja kiri tasoihin. Tappara kuitenkin pääsi iskemään voittomaalin nopean hyökkäyksen päätteeksi ajassa 55.20.

Avauserässä Tappara meni 1-0-johtoon, kun peliä oli ehtinyt kulua alle neljä minuuttia. IFK:llakin oli ekassa erässä paikkansa, mutta laukaukset eivät olleet sieltä vaarallisimmasta päästä. Toisen erän alussa Tappara meni kahden maalin johtoon, mutta IFK:n Yohann Auvitu avasi vierasjoukkueen maalitilin ajassa 29.33. Auvitun napakka lämäri upposi siniviivalta verkkoon.

Kolmannen erän alussa Olli Palola teki ottelun toisen maalinsa, mutta Ramstedt ampui IFK:n maalin päähän kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin, ajassa 43.13. Maalia edelsi Sami Blomqvistin ahkera karvaaminen ja Joonas Raskin hieno syöttö maalin edessä vapaana olleelle Ramstedtille.

Kun reilut kuusi minuuttia kolmatta erää oli jäljellä, Ramstedt purjehti keskeltä komeasti Tapparan puolustuksen läpi. Pekka Saravo koukkasi "Ramun" nurin ja päätuomari tuomitsi tilanteesta rangaistuslaukauksen. Ramstedt nosti kylmäpäisesti kiekon rystyltä ylänurkkaan ja peli oli tasan.

Se ilo ei kestänyt kauan, sillä reilu minuutti myöhemmin Henrik Haapala tökkäsi takatolpalta ottelun voittomaalin.

Sarjan toinen osaottelu pelataan lauantaina Nordikselle alkaen kello 17.00. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Ole messissä!

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset