logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK:lle niukka tappio Tampereella

Tappara-IFK 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Tampereella nähtiin erittäin korkeatasoinen jääkiekko-ottelu, kun Tappara ja IFK kohtasivat neljättä kertaa tällä kaudella. Matsissa riitti vauhtia, kamppailuja ja hienoja kuvioita. Tappara oli lopulta karvan verran tehokkaampi maalipaikoissaan ja nappasi kolme sarjapistettä.

Taas nähtiin se, että jos et omista paikoistasi maalia, vastustaja rokottaa ennemmin tai myöhemmin. IFK:lla oli avauserässä ainakin kourallinen loistavia maalipaikkoja, mutta kuten niin monessa pelissä viime aikoina, viimeistely ei onnistunut. Toki asiaan vaikutti myös se, että Tapparan maalivahti Juha Metsola oli loistavassa vedossa, aivan kuten IFK:n Kevin Lankinen.

Avauserässä IFK:lla oli enemmän paikkoja, mutta toisessa erässä kotijoukkue pääsi kuskin paikalle ja Teemu Aalto onnistui viemään ylivoimalla joukkueensa 1-0-johtoon ajassa 22.30. IFK pääsi yrittämään ylivoimalla neljä kertaa ottelun aikana, mutta maalisarakkeeseen jäi nolla. Tappara sen sijaan teki matsin ratkaisseen osuman kahden miehen ylivoimalla, kun peliaikaa oli jäljellä kolme minuuttia.

Ottelun tilastot

IFK hyppää kaukaloon seuraavan kerran jo lauantaina, kun Nordikselle saapuu vieraaksi HPK. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset