logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

IFK:lle tappio Tampereella – sarja jatkuu maanantaina

Tappara-IFK 2-1 (2-1, 0-0, 0-0)

IFK ei saanut lauantaina parasta irti koneestaan ja Tappara pääsi avauserän maaleillaan kuitaamaan puolivälieräsarjan kolmannen voittonsa. Pelit jatkuvat maanantaina Nordiksella ja tilanne on Tapparalle 3-2, eli sarja on nyt katkolla.

IFK ei saanut otteluun yhtä terävää starttia kuin kahdessa edellisessä ottelussa. Tappara menikin alussa 1-0-johtoon hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen, mikä haiskahti ainakin keskivahvasti mailakampilta.

IFK tasoitti pelin ylivoimalla ajassa 9.24, kun Yohann Auvitu teki maalin Nikolai Goldobinin nappisyötöstä. Tappara kuitenkin siirtyi uudelleen johtoon ajassa 16.38. Joukkue pääsi ylivoimahyökkäykseen ja Jan-Mikael Järvinen veivasi lopulta voittomaaliksi jääneen osuman.

Siitä eteenpäin molemmilla oli omat paikkansa, joskin kotijoukkue oli aavistuksen niskan päällä koko ajan. Kolmannen erän lopussa IFK sai hyvän paineen aikaan, mutta maalintekoon ei tällä kertaa pystytty.

Maanantaina IFK:lla on mahdollisuus venyttää sarja seitsemänteen otteluun. Se vaatii samanlaista energiaa, mitä joukkueelta sarjan kolmannessa ja neljännessä matsissa nähtiin. Se tarvitsee myös sen saman mahtavan fiiliksen, mikä Nordiksella torstaina oli.

Lippuja maanantain matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Ole messissä!

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset