HIFKPelicans
la 28.09.2024 klo 17:00

IFK:lle vakuuttava voitto TPS:sta

TPS-IFK 0-4 (0-1, 0-3, 0-0).

IFK istui kuskin paikalla alusta loppuun joukkueen kauden ensimmäisessä täysipituisessa harjoitusottelussa. IFK voitti TPS:n Hakametsässä pelattavan Decens Tampere Cupin avauspelissä 4-0. Ville Husso pelasi varmaotteisen nollapelin IFK:n byyrissä ja hyökkäyspäässä joukkueen peli kulki erinomaisesti.

Ensimmäisen erän alussa debyyttiottelunsa IFK:n riveissä pelannut Tommi Taimi vei stadilaiset johtoon napakalla laukauksella yläpesään. Avauspelin perusteella voi aika iisisti povata sitä, että Taimista on tällä kaudella IFK:lle paljon iloa.

Toinen erä oli silkkaa IFK:n jyräystä ja joukkue tulitti kolme osumaa TPS:n verkkoon. Miro Saarelainen riisti TPS:n ylivoiman aikana kiekon hyökkäysalueella ja napautti läpiajosta numeroiksi 2-0. Matsin puolivälissä Jasse Ikonen suti IFK:n kolmen maalin johtoon ja muutama minuutti myöhemmin Henri Tamminen ohjasi kiekon maaliin ja peli oli 4-0.

Kolmannessa erässä IFK varmisteli voittoa, eikä lisämaaleja nähty.

Seuraavan kerran IFK on kaukalossa lauantaina. Vastustaja ja ottelun ajankohta selviävät perjantai-illan Ilves-Tappara-ottelun jälkeen.