logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

J-P Jalo selostaa IFK:n matsit Radio Cityssä

Radio Cityn Kiekkoradio saa ensi kaudella kovan luokan vahvistuksen. J-P Jalo selostaa HIFK:n ottelut kaudella 2015-2016 Radio Cityssä.

J-P Jalo kuuluu valtakunnan ehdottomaan selostajaeliittiin ja hänellä on mittava kokemus Liigan selostuksista. Tulevalla kaudella hän keskittyy selostamaan kaikki IFK:n koti- ja vierasottelut Radio Cityn Helsingin taajuudella 99,4MHz. Pitkän tv-uran tehneelle Jalolle paluu radioaalloille on samalla paluu omille juurilleen selostajana.

– Kuultuani mahdollisuudesta selostaa IFK:n koko kauden matsit radioon olin todella innoissani. Ensinnäkin HIFK on ollut aina seura, jossa on ollut sitä jotain. Kutsuttakoon sitä sitten luonteeksi, karismaksi tai miksi tahansa. IFK sytyttää. Radio taas on ollut mulle aina rakas väline. Ammatillisestikin on kerrassaan hauskaa palata juurille tv-vuosien jälkeen. Liigaa olen seurannut ja selostanut niin pitkään, että on korkea aika saada uusi näkökulma tähän hienoon sarjaan. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla liigan alkua! Jalo kommentoi.

– Olemme iloisia, että saamme kovan luokan ammattilaisen mukaan IFK-perheeseen. Olemme varmoja että saamme kuulla hyvää ja asiantuntevaa selostusta tulevallakin kaudella, toteaa Oy HIFK-HockeyAb:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

HIFK-fanit voivat kuunnella J-P Jalon otteluselostukset missä tahansa.

– Olemme aktiivisesti pyrkineet kehittämään edelleen kiekkoradiotamme. Selostamme ensi kaudella ottelut paikallisesti kahdeksalla paikkakunnalla ja otteluitamme voi seurata missä tahansa myös nettiradiosta – vaikkapa mobiililaitteilla. Olemme aina siellä, missä fanitkin, kertoo jääkiekosta vastaava Bauer Median aluejohtaja Mika Kuki.

Radio Cityn Kiekkoradio tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. Kaikki alueelliset selostukset Helsingin IFK:n, Tapparan, JYP:in, Kärppien, Kalpan, KooKoon, SaiPan ja TUTO Hockeyn otteluista kuuluvat myös valtakunnallisesti netin kautta osoitteessa www.radiocity.fi/jaakiekko.

Lisätietoja antaa:
Mika Kuki, aluejohtaja, Radio City, mika.kuki@radiocity.fi, p. 040 511 5848
Roland Carlsson, markkinointijohtaja, Oy HIFK-Hockey Ab, roland.carlsson@hifk.fi, p. 044 288 1003

Radio City on osa Bauer Media Oy:tä. Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 17 M€. Bauer Media Oy työllistää Suomessa noin 130 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Näytä kaikki uutiset