logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

PUUSTINEN TULITTI IFK:LLE PINNAT

IFK-Lukko 3-2 vl. (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0)

Liigakauden avaus Nordiksella päättyi IFK:n juhliin, kun kaikki kolme kotijoukkueen pelaajaa onnistui voittomaalikilpailussa. Juuso Puustinen, Joonas Rask ja Mika Partanen huudattivat Nordiksen sireeniä ja Ville Husso IFK:n maalilla hoiti loput. IFK kuittasi kaksi sarjapistettä ja jatkaa ilman tappioita Liigassa.

Varsinaisella peliajalla IFK hallitsi tapahtumia, mutta oli kaksi kertaa takaa-ajajana. Molemmilla kerroilla Puustinen nosti IFK:n tasoihin, joten illan starasta ei ollut suurta epäselvyyttä. Janne Lahti vei Lukon avauserän lopulla johtoon ja Puustinen tasoitti ylivoimalla toisen erän lopulla 1-1:een. Kolmannen erän alussa Lukon Janne Niskala vei vieraat jälleen johtoon, mutta Puustinen iski paluukiekosta pelin tasoihin vajaat viisi minuuttia ennen loppua.

Jatkoajalla IFK pääsi kaksi kertaa ylivoimalle, mutta maalit olivat Lukon tiiviin puolustuspelin johdosta kiven alla. Voittomaalikilpailussa IFK oli jäätävässä iskussa ja kaksi pinnaa jäi Stadiin.

Ottelun tilastot

IFK pelaa seuraavan kerran keskiviikkona vieraissa SaiPaa vastaan. Nordiksella kiekko putoaa jäähän perjantaina, kun IFK:n vastustajaksi tulee KalPa. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset