logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Tänään mennään taas – IFK kohtaa vieraissa Sportin

Sport-IFK tänään kello 18.30.

Joulutauko on lusittu ja tänään kiekko putoaa taas jäähän Liigassa. IFK:n joukkue lähti aamupäivällä kohti Vaasaa, jossa pelataan illalla lähes loppuunmyydyllä areenalla. IFK saa Sportia vastaan jalkeille lähes parhaan kokoonpanonsa, sillä sairastuvalla on enää muutamia pelaajia.

Ykkösketju on samassa koostumuksessa kuin ennen taukoa, eli Teemu Ramstedtin vierellä pelaavat Joonas Rask ja Tomas Zaborsky. IFK:n alkukauden vahvin ketju on myös koossa, siinä Corey Elkinsin vierellä pelaavat Juuso Puustinen ja Mika Partanen.

Matsi on joukkueille toinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. IFK kävi Vaasassa marraskuun lopussa nappaamassa pisteet Stadiin 4-3-voitolla. Voittomaalin teki tuolloin puolustaja Tommi Taimi.

Sivussa tämän illan pelistä ovat loukkaantumisten ja sairastumisten takia hyökkääjät Henri Tamminen, Miro Saarelainen, Matti Lamberg ja Tomi Tuomisto sekä puolustajat Joonas Järvinen ja Juuso Salmi.

Matsia voit väijyä Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Jos tilaat Ruutu-palvelun tästä linkistä, tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
45 Micke Åsten – 72 Siim Liivik – 28 Jasse Ikonen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 80 Thomas Nykopp – 62 Robert Leino

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 33 Tommi Taimi
56 Lauri Taipalus – 2 Matt Generous
18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors
6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset