logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle niukka kotitappio

IFK-Ässät 2-4 (2-1, 0-1, 0-2)

Ensimmäinen Liigamatsi maaottelutauon ja CHL-pudotuspelien jälkeen ei ollut varsinainen spektaakkeli ja lopussa vierasjoukkue Ässät juhli kolmea sarjapistettä. IFK aloitti terävästi, mutta ote hiipui toisessa erässä ja lopulta Ässät otti ansaitun voiton.

Lennart Petrell päätti ajassa 1.47 lähes kahden kuukauden maalittoman putkensa iskemällä Micke Åstenin syötöstä matsin avausmaalin. IFK oli koonnut otteluun alkukaudella jyränneen ketjun Petrell-Thomas Nykopp-Åsten ja kolmikon peli kulki erinomaisesti. Ässät tasoitti ylivoimalla avauserän yhdeksännellä minuutilla, mutta ajassa 13.13 Petrell vei IFK:n jälleen johtoon upean kuvion päätteeksi. Corey Elkins syötti ylivoimalla siniviivalle Daniel Grillforsille, jonka ”one-timerin” Petrell ohjasi verkkoon.

Toinen erä alkoi synkästi, kun Ässien puolustaja Valtteri Viljasen siniviivakuti upposi maaliin. Yhtä synkkä oli päätöserä, jonka neljännellä minuutilla Ässien tuore vahvistus Tommi Paakkolanvaara nosti joukkueensa maalin johtoon. Lopussa IFK otti veskarin pois, mutta kiri päättyi, kun Ässien Jere Seppälä tuikkasi kiekon tyhjään maaliin.

Ottelun tilastot

IFK:n seuraava matsi on edessä lauantaina, kun joukkue matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Nordiksella pelataan seuraavan kerran tiistaina, kun vastaan tulee Ilves. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset