HIFKPelicans
la 28.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: JYP tasoitti ottelusarjan kotonaan

JYP-IFK 3-2 (3-1, 0-1, 0-0)

Semifinaalisarjassa jatkettiin kotivoittojen merkeissä, kun JYP otti terävän alkunsa ansiosta niukan 3-2-voiton Jyväskylässä. Ottelusarja on nyt tasan 2-2 ja neljällä voitolla pääsee jatkoon.

Seuraava ottelu pelataan Nordiksella perjantaina. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

IFK jäi matsin alussa telineisiin ja JYP karkasi alle kolmessa minuutissa 3-0-johtoon. Maalintekijät olivat Valtteri Kemiläinen, Jani Tuppurainen ja Janne Kolehmainen. IFK selvisi alkusokista ja sai avauserän loppuun pukukoppimaalin. Joukkue pelasi ylivoimaa ja puolustaja Yohann Auvitu tykitti lämärin siniviivalta yläpesään kymmenen sekuntia ennen erä taukoa.

Toisessa erässä IFK alkoi hallita peliä ja reilu minuutti ennen erätaukoa painostus palkittiin. Roope Hintz ajoi vauhdilla hyökkäysalueelle ja syötti maalin eteen hiipineelle Mika Partaselle, joka ampui numerot 3-2:een.

Päätöserässä IFK:n hallinta jatkui, mutta JYPin puolustus kesti. Viimeisellä minuutilla IFK myllytti hurjasti, mutta kun maalinteko ei onnistunut, 3-2 jäi loppunumeroiksi.