BREVININ MATSIRAPORTTI: Kolme pinnaa jäi Poriin

Ässät-IFK 3-2 (1-1, 1-0, 1-1)

IFK:n vuoden 2016 ensimmäinen vierasreissu vei jengin Poriin ja Isomäen perjantai-iltaan. Joukkueet kohtasivat syyskaudella kaksi kertaa voittojen ollessa ennen tätä iltaa tasan 1-1. IFK:n ja Ässien kamppailuissa ollaan tällä kaudella nähty normaalia enemmän taklauksia ja maalineduskahakoita, joita ei tästäkään illasta jäänyt puuttumaan.

Avauserän IFK aloitti vahvasti ja sai jo ensimmäisistä vaihdoista lähtien luotua hyviä maalipaikkoja, mutta Ässien italialaisveskari Andreas Bernard piti vierailijat nollilla. Ottelun avausosumasta vastasi Ässät, kun ylivoimahyökkäyksen päätteeksi enemmän jäähyaitiossa kuin parrasvaloissa mainetta niittänyt Josh Gratton laittoi kiekon IFK:n verkkoon. IFK:n taisteluilme lopulta palkittiin, kun Tommi Taimi ampui viivasta kiekon kasvattajaseuransa maaliin loistavan maskipelaamisen saattelemana.

Toisessa erässä ottelun intensiteetti hieman laski, vaikka painavia taklauksia nähtiin puolin ja toisin. Erän ainoasta osumasta vastasi kuitenkin Ässät. IFK pääsi pelaamaan toisessa erässä myös ylivoimaa, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta tulos jäi uupumaan.

Kolmannessa erässä IFK nousi Corey Elkinsin tyylikkäällä alivoimaosumalla jo maalin päähän, mutta kovasta loppukiristä huolimatta ottelu päättyi kotijoukkueen 3-2-voittoon, kuten kaksi joukkueiden aiempaakin kohtaamista tällä kaudella.

Ottelu tilastot.

IFK pelaa seuraavan kerran kotona jo huomenna lauantaina, kun Nordikselle saapuu vieraita Kuopiosta. Itse IFK-KalPa-matsin lisäksi hallilta löytyy paljon tekemistä koko perheelle. Lisätietoja Perhepelipäivän tapahtumista täältä.

Tuore maailmanmestari Roope Hintz tekee paluun Nordikselle huomenna ja "Hinen" mukana tulee myös Nuorten Leijonien voittama mestaruuspokaali. Lisäksi nähtävillä on keväällä mestarille jaettava Kanada-malja!

Liput huomiseen matsiin saat tästä.Nähdään Nordiksella!

Näytä kaikki uutiset