logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSITRAPORTTI: Liivik ratkaisi pisteet IFK:lle

IFK-KalPa 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)

Yli 8000 katsojaa todisti huippumatsia Nordiksella lauantaina, kun IFK voitti KalPan futisnumeroin. Jännittävä ja tasainen ottelu ratkesi vasta päätöserässä, kun Siim Liivik ampui ylivoimalla IFK:n voittomaalin. Byyrin syötti tuore MM-kultamitalisti Roope Hintz, joka palasi tänään IFK:n kokoonpanoon.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, mutta alun muutamaa minuuttia lukuun ottamatta IFK oli aavistuksen verran niskan päällä. Maaleja ei nähty, sillä Ville Husso ja toisen päädyn virkaveli Eero Kilpeläinen olivat hyvässä vedossa.

Voittomaali syntyi ylivoimalla 44 peliminuutin jälkeen. Hintz pelasi ovelasti kiekon puolustusneliön keskelle liukuneelle Liivikille, joka ampui suoraan syötöstä maalin. Lopussa KalPa painoi päälle, mutta IFK puolusti järkevästi ja kärsivällisesti ja kuittasi kolme pinnaa.

Ottelun tilastot

IFK:n seuraava ottelu pelataan ensi viikon perjantaina 15.1., jolloin Nordikselle saapuu Ilves. Kalavelkoja on maksettavana, sillä Ilves voitti IFK:n joulun alla Tampereella maalein 4-3. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset