Helsingin IFK:n tilikausi selkeästi voitollinen

Oy HIFK-Hockey Ab:n varsinainen yhtiökokous tilikaudelta 1.5.2015–30.4.2016 pidettiin maanantaina 15.8. Helsingissä. Tilikauden tulos oli selkeästi voitollinen: liikevoitto oli 407t€ (53t€ edellisellä tilikaudella) liikevaihdon kasvaessa 9,9 miljoonaan euroon (vrt. 9,1M€). Tilikauden tulos verojen jälkeen oli 314t€ (vrt. 93t€).

Liikevaihdon kasvu johtui katsojamäärän kasvusta, onnistuneesta yhteistyökumppanimyynnistä sekä edellisvuotta paremmasta pudotuspelimenestyksestä. Yhtiökokous päätti, että tilikaudelta ei jaeta osinkoa. Oy HIFK-Hockey Ab:n taseen loppusumma oli tilinpäätöshetkellä 8,4 miljoonaa euroa ja oma pääoma 5,6 miljoonaa euroa. Yhtiön vakavaraisuus ja rahoitusasema pysyivät vahvana. Seuran yleisökeskiarvo runkosarjassa oli viime kaudella 6937. Pudotuspeleissä yleisökeskiarvo oli 7854.

Yhtiön hallitukseen valittiin uudelleen Leo-Dan Bensky, Timo Everi, Alexander Lindholm, Harri Tuohimaa ja Kaj Swanljung. Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajaksi Timo Everin.

Näytä kaikki uutiset