logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Pelaajat jalkautuvat kaupunkeihin – IFK mestoilla Ruoholahdessa

Käy tapaamassa IFK:n pelaajia K-Citymarket Ruoholahdessa tänään kello 16-18!

Liiga on osa suomalaisten arkea, ja se näkyy tänään erityisellä tavalla liigakaupunkien katukuvassa. Ennen perjantain kauden avausta liigapelaajia on mahdollisuus bongata täydessä varustuksessa kaukalon sijasta kaupungilta. Liigapelaajat jalkautuvat tiistaina iltapäivällä tapaamaan kannattajia joukkueensa kotikaupungin keskustaan. Stadin keskustassa voit bongata IFK-hahmon.

Pelaajat liikkuvat kello 15-17 Hämeenlinnassa, Tampereella, Mikkelissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa, Oulussa, Raumalla, Lahdessa, Lappeenrannassa, Vaasassa, Turussa ja Porissa.

IFK:n pelaajista Lennart Petrell ja Kevin Lankinen ovat tavattavissa K-Citymarket Ruoholahdessa kello 16-18. Osallistu skabaan ja voit voittaa Estrellan tuotepalkintoja. K-Citymarket Ruoholahti kutsuu myös rajoitetun määrän osallistujia ensi lauantain IFK-JYP-matsiin Nordikselle. Dallaa siis Ruoholahteen, niin voit päästä lauantaina matsiin!

Päivän aikana Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa pyörii Liigan järjestämä kuvakilpailu. Idea on yksinkertainen: ota persoonallinen kuva bongaamistasi pelaajista tai IFK-hahmoista ja postaa kuva aihetunnisteilla #KohtaMennään #BongaaPelaaja #Liiga. Parhaat kuvat palkitaan suosikkijoukkueesi fanituotteilla.

Näytä kaikki uutiset