logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: IFK ja RoKi yhteistyöhön

Mestiksessä pelaava RoKi Rovaniemeltä ja Helsingin IFK ryhtyvät yhteistyöhön, joka mahdollistaa sujuvan pelaajavaihdon. Kyseessä ei ole niin sanottu farmisopimus, vaan RoKi kehittää toimintaansa itsenäisesti kuten tähänkin asti. Sopimus mahdollistaa pelaajavaihdon, mikäli sellaiselle on tarvetta.

-Pitkän jääkiekkokauden aikana syntyy tilanteita, jolloin tarvitsemme pelipaikkoja pelaajille, jotka eivät ole kokoonpanossa. RoKin aloitteesta olemme nyt sopineet, että tarpeen syntyessä voimme antaa pelaajillemme arvokasta peliaikaa RoKin paidassa. RoKilla on puitteet kunnossa ja urheilu keskiössä, joten tämä palvelee meitä erinomaisesti. Pelaajaliikenne toiseenkin suuntaan on mahdollista, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

-Joku voi ihmetellä, eikö kumppania löydy lähempää, mutta fakta on se, että Rovaniemi on vain tunnin päässä Stadista, Nybondas jatkaa.

RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta on yhteistyöstä tyytyväinen.

-On luontevaa, että Mestis- ja Liiga-seura toimivat yhteistyössä. Helsingin IFK hienona ja perinteikkäänä seurana on meille erittäin mieluinen yhteistyökumppani. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan hyvän ympäristön IFK:n pelaajille ja samalla mahdollisuuden parantaa omaa kilpailukykyämme. Sopimus tuo lisäksi pelaajillemme tavoitteen Liigassa pelaamisesta entistä lähemmäksi.

Näytä kaikki uutiset