Viikko huipentuu vierasmatsiin Kuopiossa

KalPa-IFK tänään klo 17.00. Seuraa peliä Ruutu-palvelusta!

Viikon kolmannessa matsissaan IFK kohtaa vieraskaukalossa KalPan, joka on pelannut erinomaisen alkukauden ja on sarjataulukossa toisena. IFK:lla on maaottelutauon jälkeen vielä voittotili avaamatta, sillä joukkue hävisi tiistaina CHL-pudotuspelimatsissa Linköpingille ja torstaina Ässät haki niukan voiton Petoluolasta. IFK on sarjataulukossa kymmenes, mutta erot ovat todella pieniä: rakoa kolmanteen sijaan on vain kolme pistettä.

KalPa on voittanut neljä viidestä viime pelistään ja kauden kahdeksasta kotimatsistaan se on napannut kuusi voittoa. IFK:n viiden viimeisimmän Liigamatsin saldo on kolme voittoa. Kauden kymmenestä vierasmatsistaan IFK on voittanut seitsemän.

Joukkueet kohtasivat syyskuun lopulla Nordiksella ja silloin katsomossa saatiin pureskella kynsiä loppuun asti. KalPa johti matsia pitkään, mutta IFK:n Miro Karjalainen lämäsi pari minuuttia ennen loppua yläpesään 1-1 ja Thomas Nykopp ohjasi voittomaalin ajassa 59.58.

KalPalla on siis kalavelkoja maksettavana, joten edessä on huippujännittävä matsi. Voit seurata ottelua Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella.

RoKista lainasopimuksella IFK:ssa vieraillut Juhani Tamminen on jälleen mukana ja pelaa Robert Leinon ja Henri Tammisen ketjussa. Edellismatsin kokoonpanosta ovat loukkaantumisten takia sivussa puolustaja Daniel Grillfors ja maalivahti Niklas Bäckström.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
31 Niilo Halonen

Hyökkääjät

21 Mika Partanen – 85 Mikael Johansson – 10 Roope Hintz
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp (A) – 32 Lennart Petrell (C)
79 Juhani Tamminen – 62 Robert Leino – 27 Henri Tamminen
51 Juha Jääskä – 91 Corey Elkins (A) – 11 Saku Salmela
19 Janne Hämäläinen

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 47 Juuso Salmi
42 Teemu Eronen – 2 Matt Generous
3 Joe Finley – 33 Tommi Taimi

Näytä kaikki uutiset