logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle niukka kotitappio

IFK-Tappara 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

Viikonlopun tuplapeleistä ei lopulta jäänyt IFK:lle pistettäkään viikonlopun tuplapeleistä, vaikka lauantaina joukkue taisteli hienosti viimeiseen sekuntiin asti. Tappara otti kaksi kolmen pisteen voittoa ja vankisti asemaansa sarjataulukon kärjessä.

Jos perjantaina oltiin snadisti köysissä, lauantaina IFK pystyi rakentamaan paljon enemmän maalipaikkoja ja oli lähellä voittoa. Kiekonmenetys omassa päädyssä kolmannessa erässä ja tehoton ylivoimapeli maksoivat kuitenkin pisteet.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen IFK siirtyi johtoon, kun Henri Tamminen kauhoi paluukiekon maaliin ajassa 20.50. Sen jälkeen kotijoukkueelle tuomittiin kolme peräkkäistä jäähyä ja Tappara pääsi jauhamaan tehokasta ylivoimaansa. Tasoitusmaalin teki Veli-Matti Savinainen ajassa 26.18.

Kolmatta erää oli pelattu reilut 47 minuuttia, kun IFK:lle sattui kiekonmenetys omassa päädyssä. Jani Lajunen syötti maalin eteen Savinaiselle ja peli oli 1-2. IFK painosti hurjasti kolmannen erän loppuun asti ja pelasi kaksi viimeistä minuuttia kuudella kenttäpelaajalla, mutta vieraiden puolustus kesti ja pisteet menivät Tampereelle.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste

IFK pelaa seuraavan kerran tiistaina, jolloin joukkue matkustaa Kuopioon. Nordiksella pelataan ensi viikolla kaksi kertaa: IFK pelaa perjantaina Kärppiä vastaan ja lauantaina vieraaksi saapuu Lukko.

Osta liput IFK-Kärpät-otteluun tästä linkistä.

Osta liput IFK-Lukko-peliin tästä linkistä.

Näytä kaikki uutiset