logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: Elkins tykitti ratkaisun jatkoerässä

IFK-TPS 3-2 je. (2-0, 0-1, 0-1, 0-0, 1-0)

Maanantai-ilta Nordiksella meni kynsien pureskeluksi, mutta lopussa IFK-kannattajat saivat huutaa äänensä käheäksi, kun Corey Elkins ampui kiekon toisen jatkoerän puolivälissä yläpesään. IFK otti ansaitun voiton ja tasoitti ottelusarjan 2-2:een.

IFK tuli matsiin erittäin vahvasti latautuneena ja hallitsi avauserää täysin. TPS oli köysissä ja IFK kävi napauttamassa kaksi hienoa maalia ja aiheutti aktiivisella pelaamisellaan neljä jäähyä vastustajille. IFK:n ensimmäisen byyrin teki Elkins ja toisen Joonas Rask.

Toisessa erässä IFK:n ote hieman hiipui ja TPS pääsi peliin mukaan. Kavennusmaali syntyi onnekkaalla pompulla ajassa 26.05. Kolmannessa erässä TPS ajoi IFK:n johtoa takaa ja kova yritys palkittiin ajassa 53.18, kun Jerry Ahtola tasoitti 2-2:een.

Ottelu eteni toiseen jatkoerään ja ajassa 92.12 Teemu Eronen syötti poikittain Elkinsille, joka ampui takaylänurkkaan IFK:n voittomaalin ja tasoitti ottelusarjan.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Seuraava matsi pelataan keskiviikkona Turussa ja Nordiksella skulataan perjantaina. Lipunmyynti IFK:n perjantaina kotimatsiin on käynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Osta liput tästä linkistä.

Näytä kaikki uutiset