ke 18.09.2024 klo 18:30

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK tasoitti otteluvoitot

IFK-TPS 3-1 (2-0, 0-1, 1-0)

Nordiksella koettiin kauden paras fiilis, kun IFK otti päättäväisen voiton TPS:sta ja tasoitti neljännesfinaalisarjan 1-1:een. IFK otti komennon heti matsin alussa ja piti vieraat otteessaan muutamia lyhyitä jaksoja lukuun ottamatta.

IFK aloitti vahvasti ja vajaan 12 minuutin jälkeen Saku Salmela lämäsi siniviivalta 1-0. Johtomaali oli ansaittu ja toi IFK:n peliin lisää virtaa. Reilu minuutti ennen avauserän päätöstä syntynyt illan voittomaali oli kuin taidetta. Juhamatti Aaltonen ja Mikael Johansson syöttelivät yli kymmenen kertaa TPS:n puolustusalueella ja sekoittivat vastustajan pelaajat täydellisesti. Oliwer Kaski hiipi siniviivasta maalipaikalle ja niittasi suoraan Johanssonin syötöstä taululle 2-0.

TPS kavensi toisessa erässä ja sai hyvän paineen päälle, mutta IFK ei kyykistynyt, vaan pisti päätöserässä taas kaasupolkimen pohjaan. Yleisö sai nähdä IFK:n playoff-fiilisvideon ja melkein heti perään Micke Åsten räjäytti Nordiksen riemuun ajassa 54.00.

Upea matsi, kiitos kannattajille ja koko joukkueelle!