logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:lla kahden kotimatsin viikonloppu

Perjantaina vieraaksi saapuu Kärpät ja lauantaina Lukko. Nordiksella taas paljon oheistapahtumia.

IFK pelaa tänä viikonloppuna kaksi kotiottelua ja panokset ovat kovat. Perjantaina joukkue kohtaa Kärpät, joka on sarjataulukossa pykälän stadilaisia perässä, kolmen pinnan päässä. IFK on voittanut Kärpät kaikissa neljässä aiemmassa tämän kauden keskinäisessä pelissä, mutta oululaisjoukkueen käyrä sojottaa ylöspäin. Joulun jälkeen Kärpät on napsinut sarjapisteitä alkukautta parempaan tahtiin ja noussut mukaan kisaan paikasta kuuden parhaan joukossa.

Pelin jälkeen hallin uloskäynneillä on HK:n Wauhti välipalan tuotejakelu.

Lauantaina IFK:lla on vastassa Lukko, joka on kahdessa edellisessä ottelussaan voittanut TPS:n ja Tapparan. Lukko ehdittiin jo liputtaa ulos pudotuspeleistä, mutta piristymisen ansiosta joukkue on enää yhdeksän pinnan päässä kymmenennestä sijasta.

IFK:n pelit eivät ole menneet tuubiin joulun jälkeen. Tammikuun alkupuolella oli viiden matsin hyvä jakso, josta joukkue otti neljä voittoa, eikä ero kuudenteen sijaan ole vielä tavoittamattomissa.
Lauantaina on legendaarisen IFK-Vesa-ottelun 50-vuotisjuhlapeli, jossa ovat vieraina 1967 pelatun hegemoniaottelun pelaajat. Lauantaina mestoilla ovat myös Muumi ja Pikku Myy, jotka esiintyvät ensimmäisellä erätauolla Brewer’s Streetillä.

Osta liput IFK-Kärpät otteluun.

Osta liput IFK-Lukko-otteluun.

Näytä kaikki uutiset