logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: IFK-kapteenille tänään 500. matsi – “Lennu on veemäinen vastustaja”

play

IFK - TPS klo 18.30. Ovet auki klo 17.30.

IFK kohtaa tänään illalla sarjakakkosen TPS:n. Ottelu on IFK-kapteenille Lennart Petrellille 500. Liigassa ja “Lennu” on pelannut kaikki matsit sama logo rinnassaan. Petrelliä muistetaan tänään Nordiksella ennen ottelun alkua.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Kapteenin kaksi puolta

IFK:n numero 32 tunnetaan periksiantamattomana ja fyysisenä taistelijana kaukalossa, mutta hymyilevänä ja helposti lähestyttävänä ihmisenä kopissa ja fanien parissa.

– Lennu on kaukalossa kova ja inhimillinen sen ulkopuolella, kertoo Mika Kortelainen GIGANTTI Ottelustudiossa.

– Kysytään hänestä missä päin Suomea tahansa, niin aina on vain positiivista sanottavaa miehestä.

Terveisiä Turusta

HIFK TV sai videotervehdyksen suoraan Suomen Turusta. TPS:n hyökkääjäkolossi Jonne Virtanen kertoi oman näkemyksensä illan ottelusta ja kotijoukkueen kapteenista.

– “Lennu” on veemäinen vastustaja. Hän on hyvä kamppailija ja täytyy kyllä nostaa hattua, että hänelle tulee 500 ottelua täyteen IFK:ssa.

– Hän on pelannut myös NHL:ssa ja Ruotsissa, joten “Lennu” voi varmasti joskus uran päättäessään olla ylpeä siitä, mitä on saanut itsestään revittyä irti.

Minkälaista ottelua TPS-leirissä illan kohtaamisesta odotetaan?

– Illan pelistä tulee varmasti fyysinen ja tiedossa on paljon kamppailuja. Vastassa on hyvä joukkue niin varmasti tulee myös hyvä peli.

Edessä on kauden toistaiseksi kovin Liiga-peli

TPS on tällä hetkellä sarjassa toisena. Joukkue on päästänyt toiseksi vähiten maaleja, mutta myös hyökkäyspäästä löytyy taitoa ja maalintekovoimaa.

– Meidän niin sanottu ykköskenttä on sarjan eliittiä. TPS:lla on laittaa jäälle kaksi samankaltaista, “Kölli” sanoi.

– TPS:lla on ylivoimalla sellaista osaamista, mitä millään muulla joukkueella tässä sarjassa ei ole. Yksi avainkysymys tänään onkin, että pystyykö kotijoukkue pelaamaan ilman jäähyjä tänään.

Kokoonpanoon vain yksi muutos

IFK lähtee illan matsiin yhtä muutosta lukuunottamatta samalla kokoonpanolla, kuin tiistain CHL-peliin: kanadalaispakki Kyle Quincey palaa Ryan O’Connorin pariksi.

Joukkue sai myös loistavia uutisia eilen, kun pitkään flunssan vuoksi sivussa ollut Iikka Kangasniemi palasi treeneihin. Tänään Iikkaa ei kuitenkaan vielä pelaavassa kokoonpanossa nähdä.

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)   

Hyökkääjät   

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
32 Lennart Petrell  – 80 Thomas Nykopp – 19 Juho Keränen
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 78 Niklas Nordgren
45 Micke Åsten – 15 Anton Lundell – 37 Ilmari Pitkänen

14 Teemu Engberg

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä – 8 Ville Varakas

3 Joseph Finley

 

Loukkaantuneet: Juha Jääskä (1 vk), Aleksi Laakso (4-5 vk), Henrik Koivisto (4-5 vk)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset