logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Taistelu tiivistyy pudotuspeliviivalla

play

IFK-Ilves kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano.

17-vuotias Niklas Nordgren jatkaa kokoonpanossa, kun IFK kohtaa kotipelissä Ilveksen. Nordgren on ollut kokoonpanossa jo 14 runkosarjan ottelussa tällä kaudella, mutta maalitili on Liigassa edelleen avaamatta. CHL:ssä hän pelasi kaksi ottelua ja teki niissä tehot 4+2=6. Nordgren pelaa tänään Juhani Tyrväisen ja Erik Thorellin vierellä.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Vierasjoukkue Ilves on kohennellut otteitaan viime aikoina ja saapuu Nordikselle kahden ottelun voittoputkessa. Katso matsin ennakkospekuloinnit Gigantti Ottelustudiosta.

Tilanne pudotuspeliviivan tuntumassa on tiivis. Seitsemän joukkuetta on kymmenen pisteen sisällä ja IFK on tällä hetkellä sijalla kuusi. Kaksi peräkkäistä tappiota päästi JYPin ja Lukon kasvattamaan pientä hajurakoa stadilaisiin, joten kolme pinnaa tekisi tänään terää.

IFK:n sairastuvalla riittää edelleen vilinää, mutta hiljalleen tilanne alkaa hellittää. Pitkäaikaisista poissaolijoista Teemu Erosen ja Joonas Raskin paluu lähestyy ja Miro Heiskanen saattaa palata kaukaloon jo tällä viikolla.

Loukkaantuneet/sairastuneet: Teemu Eronen (2-3 viikkoa), Miro Heiskanen (0-1 viikkoa), Henri Tamminen (5-7 viikkoa), Joonas Rask (1 viikko), Patrik Carlsson (day-to-day), Ryan O’Connor (paluun ajankohta auki).

Pelikielto: Ville Varakas

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen (A) – 78 Niklas Nordgren
51 Juha Jääskä – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
28 Jerry Ahtola – 38 Panu Mieho – 45 Micke Åsten
14 Teemu Engberg

Puolustajat

47 Juuso Salmi – 44 Elias Ulander
2 Markus Kankaanperä – 43 Miihkali Teppo
11 Saku Salmela – 4 Oliwer Kaski

Näytä kaikki uutiset