logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Samu Haber ja Haloo Helsinki! -yhtyeen kundit julkaisivat hyväntekeväisyyskappaleen IFK:lle

Katso 1897 – “Red, White & Blue (Love it or Leave)” – musiikkivideoKappaleen kaikki tuotto lahjoitetaan HIFK:n junioritoiminnan tukemiseen

Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haber, Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen, Jere Marttila ja Jukka Soldan sekä tuottaja Erno Laitinen muodostavat yhdessä kokoonpanon 1897, joka julkaisi tänään kappaleen ”Red White & Blue (Love it or Leave)”. Lynyrd Skynyrdin alun perin vuonna 2003 julkaiseman ja HIFK:n kotipeleistä tutun kappaleen uusi versio on kiitos ja kunnianosoitus jääkiekkoseura HIFK:lle. Kaikki kappaleen tuotto lahjoitetaan 120-vuotiaan HIFK:n junioritoiminnan tukemiseen.

”Red White & Blue (Love it or Leave)” -kappaleeseen julkaistiin samalla 120-vuotistunnelmaa nostattava musiikkivideo. Talkoovoimin tehdyn, Gabi Hakasen ja Juge Heikkilän ohjaaman videon työryhmässä oli mukana iso joukko HIFK-henkisiä tekijöitä.

Haberin kasaaman 1897-kokoonpanon jäsenistä Samu, Leo ja Jere ovat kaikki olleet HIFK:n seuratoiminnassa mukana juniorivuosina, ja rakkaus seuraa kohtaan on säilynyt näihin päiviin asti:

”Mä olen kuullut alkuperäistä biisiä hallilla jo pitkään ja oli huikeata saada olla mukana toteuttamassa uutta versiota synttärilahjaksi maailman rakkaimmalle seuralle. Studiossa nousi kylmät väreet, kun kaikki hienot ja vaikeammatkin muistot hallilta tulvivat mieleen. Muistan, miten tiukkaa mutsilla oli aikanaan maksaa mun junnulätkän kuluja ja on siistiä, että kaikki raha tästä menee pienille kiekkoilijoille,” kertoo Samu Haber.

”HIFK on perinteinen ja asiantunteva organisaatio, jonka taustajoukot tekevät tärkeää työtä helsinkiläisten lasten ja nuorten urheiluharrastuksen parissa. Oli kunnia olla mukana tekemässä tätä biisiä, ja erityisen mahtavaa oli saada biisille mukaan myös kuorollinen IFK:n faneja”, kuvailee Leo Hakanen.

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana, kun kiekkoseuramme ja IFK-perheeseen lapsesta lähtien kuuluneet artistit yhdistävät voimansa IFK:n juhlavuoden kunniaksi, ja seuran juniorityön hyväksi. IFK:n 120-vuotisjuhlakausi huipentuu tähän biisiin ja pian alkaviin pudotuspeleihin. Jälleen kerran olemme pystyneet tekemään yhdessä jotain todella hienoa”, kommentoi IFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

”Red White & Blue (Love it or Leave)” -musiikkivideo: Paina tästä siirtyäksesi videoon

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tommi Saarikoski tommi.saarikoski@sonymusic.com

+358 40 532 7345

Näytä kaikki uutiset