Tiedote: Lucas Lessio IFK:hon – kaksi hyökkääjää try-outille

IFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. Lessio, 25, edusti viime kaudella Dinamo Riikaa ja Kunlun Red Starsia. AHL:ssä kovia tehopisteitä iskenyt kanadalainen on pelannut urallaan myös 41 NHL-ottelua Arizona Coyotesin ja Montreal Canadiensin paidassa.

– Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen ja tavoittellinen pelaaja. Pelaajalta löytyi ne ominaisuudet joita joukkueeseen etsimme. Lucas halusi tulla pelaamaan Suomeen ja IFK:hon, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

IFK solmi myös kahden ja puolen kuukauden mittaisen try-out sopimuksen kahden hyökkääjän, Henrik Koiviston ja Ilmari Pitkäsen kanssa.

– Kesällä tuli vähän jobinpostia loukkaantumisten kanssa ja tuoreet try-out sopimukset varmistavat sen, että pääsemme heti maanantaista alkaen harjoittelemaan täydellä vahvuudella, sanoo Salmelainen.

IFK:lla on tällä hetkellä 33 sopimuspelaajaa, joista osa tulee pelaamaan ensi kauden pääosin A-nuorissa tai IFK:n yhteistyöseura Jokipojissa.

– Haemme edelleen keskushyökkääjää ja puolustajaa.

 

 

Näytä kaikki uutiset