logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Ei Kölliä, ei koutsia, ei Rindelliä… kauden p*skin GIGANTTI Ottelustudio!

play

IFK - Kärpät klo 18.30. Ovet auki klo 17.30.

Tämän kertaisessa GIGANTTI Ottelustudiossa ei nähty Mika Kortelaista, Harri Rindelliä tai IFK:n valmennustiimin jäseniä. Syy “Köllin” poissaoloon selvisi loogisista syistä: mies toimii parhaillaan Suomen maajoukkueen joukkueenjohtajana EHT-turnauksessa.

Tänään studiossa puitiin illan matsin sijasta fanipalautetta ja vastattiin kiperiin sosiaalisessa mediassa esitettyihin kysymyksiin. Miehet vastasivat mm. kauden kuumimpaan kysymykseen: missä on IFK:n ykkössentteri?

Sivuutettiin studiossa illan IFK – Kärpät -matsiakin ja käytiin kokoonpanoon palaavan Juho Keräsen juttusilla.

Miehet halusivat myös muistuttaa vallitsevan lumitilanteen aiheuttamasta parkkitilan puutteesta. Helsingissä lumenkaatopaikat ovat täyttyneet ja Nordiksen parkkialueella on tällä hetkellä käytössä normaalia vähemmän tilaa. Illan matsiin kannattaakin saapua julkisilla.

Bättre Folk -jäsenet saavat HSL:ltä maksuttoman matkalipun IFK:n kotipelipäivinä!

Kertsi is back!

IFK saa illan matsiin jälleen kovan vahvistuksen, kun Juho Keränen on pelaavassa kokoonpanossa. Keränen loukkaantui lokakuun puolivälissä ja on siitä lähtien kuntouttanut itseään. Tällä viikolla Nordiksen käytävillä onkin nähty kovasti hymyilevä “Kertsi”.

– Kyllä on hyvä fiilis! Tässä on pitkä aika kuntoutusta ja harjoittelua takana ja on hienoa päästä nyt tositoimiin, iloitsi Keränen aamujään jälkeen.

Lähes viisi kuukautta sivussa ollut hyökkääjä on viettänyt paljon aikaa kuntosalilla. 33-vuotias Keränen ehti vierailla myös IFK:n A-junioreiden, Kollien treeneissä ennen paluutaan jäälle edustusjoukkueen mukaan. Keränen ei ainakaan myönnä, että olisi keksinyt uusia temppuja tauon aikana peliinsä.

– Kyllä luulen, että ihan samanlainen “Kertsi” tullaan näkemään.

– Aika simppelisti yritän pelata vielä tänään, kun kyseessä on ensimmäinen peli pitkään aikaan. Ei lähdetä tavoittelemaan kuuta taivaalta.

Illan vastustaja on Keräselle hyvinkin tuttu. Hän on uransa aikana edustanut Kärppiä kahdeksalla kaudella Liigassa. Ensimmäinen peli ei olisi voinut osua miellyttävämpään saumaan.

– Hieno peli on tulossa. Yleisöä ja meininkiä riittää ja vastassa on sarjan kärkitiimi, sanoi Keränen.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 51 Juha Jääskä – 88 Joonas Rask (A)
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
28 Jasse Ikonen – 15 Anton Lundell – 43 Sakari Salminen
32 Lennart Petrell (C) – 19 Juho Keränen – 45 Micke Åsten

Puolustajat

34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
2 Markus Kankaanperä (A) – 24 Ryan O’Connor

44 Elias Ulander

Loukkaantuneet: Teemu Tallberg (1-2 viikkoa), Kyle Quincey (1-2 viikkoa), Joe Finley (toistaiseksi), Niklas Nordgren (toistaiseksi), Thomas Nykopp (loppukausi)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset