logologo
HIFKJukurit
ke 10.08.2022 klo 18:30

GIGANTTI Ottelustudio: Historiallinen ilta Töölössä – “Toivottavasti voimme unohtaa ysiseiskan”

play

HIFK–SaiPa klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK pelaa tänään marraskuun ensimmäisen himamatsinsa. Maajoukkuetauko ja vieraspelit ovat pitäneet stadilaisnipun poissa Nordikselta reilut kaksi viikkoa. Paluu kotiyleisön eteen tapahtuu ottelussa SaiPaa vastaan.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Nordiksella eletään myös lätkän ohella voimaakkaasti mukana Suomen jalkapallomaajoukkueen historian isoimman matsin hengessä. Huuhkajien matsia voi seurata suorana eri puolilla Nordista. Lue lisää täältä.

Kuntoutuminen loistavassa ilmapiirissä

GIGANTTI Ottelustudiossa puidaan Töölössä tapahtuvaa historiallista urheiluiltaa. HIFK:n matsin lisäksi Nordiksen viereisellä jalkapallonäyttämöllä Suomen A-maajoukkue pelaa pääsystä ensi kesän EM-kisoihin. Voitto Liechtensteinista takaisi Huuhkajille ensimmäisen arvokisapaikan.

– Aina, kun suomalainen urheilu voittaa se tekee suomalaiselle urheilulle hyvää, Mika Kortelainen julistaa.

Studiossa vieraili myös juniorijalkapallotaustan omaava HIFK-hyökkääjä Thomas Nykopp.

– Pelasin 14-vuotiaaksi saakka korkeimmalla tasolla, kunnes lätkästä tuli sen verran vakavaa, että jouduin futiksesta luopumaan, “Nypsi” kertaa.

Penkkiurheilijaksi ja Manchester United -faniksi tunnustautuva Nykopp kertoo seuranneensa tiiviisti futismaajoukkueen matkaa tähän iltaan saakka.

– Toivottavasti Huuhkajat iskee maalin ensimmäisen puoliajan aikana eikä ottelusta tule “jännäriä”. Toivotaan, että jätkät hoitavat homman, päästään kisoihin ja voidaan unohtaa vuosi 1997.

Vahvan alkukauden pelannut “Nypsi” on vielä kuntoutumassa loukkaantumisestaan. Ilmapiiri kopissa saa henkilökohtaisesti vaikeasta tilanteesta huolimatta 26-vuotiaalta stadilaiselta kehuja.

– Itsellä kun on kuntoutuminen käynnissä, niin sitä hieman eristäytyy siitä isosta ryhmästä. Kopissa kuitenkin ilmapiiri on tällä hetkellä todella hyvä. Tänne on joka päivä hienoa tulla. Kopissa on hauskoja jätkiä ja meillä on kivaa kimpassa. Kyllä ilmapiiri on viimeisen päälle.

Sairastupa tyhjenee

HIFK saa illan matsiin tärkeitä miehiä takaisin kokoonpanoon. Jere Sallinen, Jesse Saarinen sekä Iikka Kangasniemi ovat kuntoutuneet loukkaantumisistaan ja pelaavat illalla SaiPaa vastaan.

Lennart Petrell on ollut flunssan takia sivussa joukkueen harjoituksista koko viikon, eikä ole kokoonpanossa tänään.

Atte Engren saa torjuntavastuun illan matsissa.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
85 Jesse Saarinen – 71 Michael Keränen – 76 Jere Sallinen
18 Teemu Tallberg – 15 Anton Lundell – 4 Iikka Kangasniemi
14 Teemu Engberg – 19 Juho Keränen – 45 Micke Åsten

Puolustajat

8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
36 Joonas Järvinen – 6 Joonas Lyytinen

34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Markus Kankaanperä (1-2 viikkoa), Thomas Nykopp (4-6 viikkoa), Juha Jääskä (8 viikkoa)

Sairastuneet: Lennart Petrell

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Thomas Nykopp

Näytä kaikki uutiset