logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kärpät saapuu Nordikselle – ”Lähdetään jatkamaan siitä, mihin lauantaina jäätiin”

IFK – Kärpät torstaina 17. lokakuuta klo 18:30.

IFK pelasi viime viikolla ainoastaan yhden matsin. Lauantaina Nordiksella Red Classics -juhlaottelussa stadilaiset voittivat TPS:n numeroin 2–1.

Otto Paajanen teki matsissa IFK:n ensimmäisen osuman tyylikkäällä tavalla.

Juha Jääskä laittoi kiekon laidasta minulle ja meinasin vetää sen perus logon minkä yleensäkin, mutta sitten tapahtui jotain, Paajanen kertasi.

– Kerrankin lähdin harhauttamaan ja normaali logoveto jäi vetämättä.

IFK skulaa tällä viikolla kaksi ottelua. Torstaina Nordikselle saapuu tämän hetkinen sarjakakkonen Kärpät ja lauantaina joukkue matkustaa Poriin Ässien vieraaksi.

Paajaselle Kärpät on äärimmäisen tuttu vastus viime kevään finaalisarjasta.

– Kyllähän Kärpät on yksi Suomen parhaista joukkueista. Siellä on paljon hyviä pelaajia ja viime vuosina ovat pelanneet nopeaa kiekkoa.

– Siellä on aina isoja nimiä rosterissa ja kova joukkue kasassa, mutta niin on meilläkin. Lähdetään jatkamaan siitä, mihin TPS-pelissä jäimme.

Uusi vieruskaveri

Tiistaiaamuna ”Patti” sai joukkueen pukukoppiin uuden vieruskaverin, kun puolustaja Joonas Järvinen palasi kolmen KHL-kauden jälkeen takaisin Stadiin.

– Muutaman sanan ehdimme aamulla vaihtamaan. Mukavalta kaverilta vaikuttaa ja tulee varmasti vahvistamaan meidän joukkuetta.

– Ainakin vastustajana ”Järä” on ollut pirun vaikea ohitettava mitä Liigassa olen häntä vastaan pelannut.

IFK – Kärpät torstaina 17. lokakuuta klo 18:30.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Otto Paajanen

Näytä kaikki uutiset