logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle upea voitto Kärpistä – Saarinen tykitti jatkoaikamaalin

IFK–Kärpät (2–2, 1–0, 0–1, 1–0)

Kovien pelien putki jatkui Nordiksella torstai-iltana ja jatkoajan jälkeen IFK:n kannattajat pääsivät Brewer’s Streetille nauttimaan Koffin Voittobisset. IFK ja Kärpät pelasivat tasaisen ja kovatasoisen ottelun, jonka ratkaisi jatkoajalla Jesse Saarinen.

Ensimmäinen erä oli snadisti värikkäämpi kuin odotettiin, sillä maaleja nähtiin peräti neljä kappaletta. IFK teki niistä kaksi ensimmäistä, kun Teemu Turunen ja Otto Paajanen veivät kotijoukkueen 2–0-johtoon, ennen kuin matsi oli vanhentunut kahdeksaa minuuttia.

Kärpät tuli nopeasti tasoihin. Juho Lammikko teki 2–1 ajassa 8.30 ja neljä minuuttia myöhemmin Jesse Puljujärvi ampui ylivoimalla pelin tasoihin.

Toisessa erässä IFK kesti neljä peräkkäistä alivoimaa ja kun paikka tuli mennä johtoon kahden miehen ylivoimalla, Mikko Kousa ampui 3­–2 ajassa 35.30. Päätöserässä Mika Pyörälä tasoitti ylivoimalla 3–3:een ja niissä numeroissa mentiin jatkoajalle.

Kun reilut kaksi minuuttia oli pelattu jatkoaikaa, timanttisen matsin pelannut Paajanen kaapi aloitusvoiton hyökkäyspäässä ja Saarinen ampui tolpan kautta voittomaalin.

Paajaselle ja Turuselle merkattiin tehot 1+2 ja Saariselle 1+1.

Katso ottelun lehdistötilaisuus. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

 

Ottelun maalikooste on tässä. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

 

Jesse Saarinen

Näytä kaikki uutiset